• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Unutkanlıklarımız:)

Unutkanlik mi dalginlik mi bilmiyorum ama son zamanlarda cok oluyor bende.
Bazen su ictigim bardagi lavaboya götürecegine nerdeyse cöpe atiyroum.
Tuz elimde buzdolabina koymak üzere gidiyorum.
Gecen kahvalti yaptim catal bicagimi kaldirmak icin tabak canak dolabini aciyorum.
Bu tür sacmaliklar yapiyorum son zamanlarda. :)

Unutkanlik mi dalginlik mi bilmiyorum ama son zamanlarda cok oluyor bende.
Bazen su ictigim bardagi lavaboya götürecegine nerdeyse cöpe atiyroum.
Tuz elimde buzdolabina koymak üzere gidiyorum.
Gecen kahvalti yaptim catal bicagimi kaldirmak icin tabak canak dolabini aciyorum.
Bu tür sacmaliklar yapiyorum son zamanlarda. :)

Unutkanlıkta dalgınlıkta birşekilde zihnin farklı şeylerle meşgulüyetinden kaynaklanıyor. Okuduğum kadarıyla seninde zihnin oldukça meşgul Karanfil dolayısıyla bu yaptıkların doğal :)

Yine bir unutkanlık zamanı :) Bugün kurum kimliğimi unuttum :) Eee geride dönemezdim kimseye kimliksiz yakalanmamak için çıkmadım çalıştığım odadan :)

Ogün facedede paylaşmıştım :) Ordan alıntı yapıyorum

lokantada şarjda bıraktğm telfnumu unutp yolu yarıladktan snra hocam:'Bişeyinizi unuttunuz mu ? Allahn hamsileri' dedkten snra telfnumu unuttm hocam dönelim diye çığlığı basan benn..unutmasaydın artk dönemeyiz diyen hocam ..tam umudum tükenmişken çantasndan telfnumu çkaran canımm hocaam seni çook seviyorum :) :D

Geçen gün börek yapacaktım hamur yoğurmaya koyulunca alyansimi çıkardım çıkaris o çıkaris nereye bıraktığımı hatırlamıyorum çok kötü ya

Geri