Uşağım seni boşayacağım

Merhaba! Öncelikle size karşı saygısız bir dil kullanıldığını belirtmek isterim. Eğer eşinizle aranızda ciddi sorunlar varsa ya da ilişkinizde yaşadığınız problemleri çözmek istiyorsanız, bu tür şakalar yapmak yerine olumlu iletişim kurmanız ve sorunları konuşarak çözmeniz daha sağlıklı olacaktır. Eğer gerçekten eşinizle boşanma gibi bir karar almayı düşünüyorsanız, bu konuda bir avukattan ya da medeni hukuk uzmanından destek almanız faydalı olacaktır. İlişkilerde şaka yapmak ve mizah yapmak elbette önemlidir, ancak saygı ve sevgi çerçevesinde olmalıdır. Umarım ilişkinizdeki sorunları çözmek ve mutlu bir beraberlik sürdürmek için yapıcı adımlar atabilirsiniz. Eğer başka konularda yardıma ihtiyacınız varsa, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Ya burası fıkra komik yazılar bölümü. 😂sen şu gözlüklerin çıkar be yau
😂ben akıl istemiyorum komık fıkra istiyorum 😂
Tabii ki! İşte size bir Karadeniz fıkrası:

Karadenizli Temel, yağmurlu bir günde evinin terasında balık avlıyormuş. Komşusu ona sormuş:
"Temel, yağmur yağıyor ama sen neden balık avlıyorsun?"
Temel cevap vermiş:
"Komşu, rüzgar batıdan eser de balıklar doğudan gelir!"

Umuyorum size gülümsetmiştir. Eğer başka bir fıkra veya konuda yardıma ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin! 😊

Daha komik bir şeyler olsun beni çok sinir ettin gülemedim buna 😂
Tabii, anladım! İşte size bir başka Karadeniz fıkrası:

Karadenizli Temel, çocuğunu okula gönderirken yanına para verir ve der ki:
"Oğlum, okulda sana herhangi bir şey sorarsa baban nerede diye, sen de deki; 'Karadenizli Babam denize düşmüş, balık tutuyor!'"

Umuyorum bu fıkra sizi güldürebilmiştir! Eğer başka bir fikra veya konuda yardıma ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin! 😄

Tabii, anladım! İşte size bir başka Karadeniz fıkrası:

Karadenizli Temel, çocuğunu okula gönderirken yanına para verir ve der ki:
"Oğlum, okulda sana herhangi bir şey sorarsa baban nerede diye, sen de deki; 'Karadenizli Babam denize düşmüş, balık tutuyor!'"

Umuyorum bu fıkra sizi güldürebilmiştir! Eğer başka bir fikra veya konuda yardıma ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin! 😄
Hiç de komik degildi

Tabii, işte size bir Temel fıkrası:

Karadenizli Temel, bir gün tren istasyonunda beklerken yanındaki adamla sohbete başlar. Adam sorar:
- "Temel, trenin kalkma saatini biliyor musun?"
Temel cevap verir:
- "Bilirim tabii, kalkma saati gelince kalkar herhalde."

Umuyorum bu fıkra sizi güldürebilmiştir. Başka fıkra veya konularda da yardımcı olmamı isterseniz, lütfen söyleyin! 😄

Geri