RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 6 Ags 2013 #31 Ota ..ota ağlamasını kıskanıyorumm Ben neden ağlayamıyorum ruhsuz ben
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Ags 2013 #32 RUZG4R dediki: Saçını kıskandım Bende uzatacağım Genişletmek için tıklayın... çok yakışır birde küpe taktınmı tamamdır
RUZG4R dediki: Saçını kıskandım Bende uzatacağım Genişletmek için tıklayın... çok yakışır birde küpe taktınmı tamamdır
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Ags 2013 #33 Deme öyle deme... Allahım ağlatmasın Kıskandım öyle ya sebep bulamadım
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Ags 2013 #34 yaren* dediki: çok yakışır birde küpe taktınmı tamamdır Genişletmek için tıklayın... Keyfini... MaşAllah
yaren* dediki: çok yakışır birde küpe taktınmı tamamdır Genişletmek için tıklayın... Keyfini... MaşAllah
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Ags 2013 #35 Dört Yapraklı Yonca dediki: Keyfini... MaşAllah Genişletmek için tıklayın... yaşını )
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 6 Ags 2013 #36 yaren* dediki: çok yakışır birde küpe taktınmı tamamdır Genişletmek için tıklayın... Hey hey bana ne yakışmaz ... Huysuzluğunu kıskandım .
yaren* dediki: çok yakışır birde küpe taktınmı tamamdır Genişletmek için tıklayın... Hey hey bana ne yakışmaz ... Huysuzluğunu kıskandım .
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Ags 2013 #39 RUZG4R dediki: Hey hey bana ne yakışmaz ... Huysuzluğunu kıskandım . Genişletmek için tıklayın... huysuz deme banaaa beni kıskanmasını kıskandım
RUZG4R dediki: Hey hey bana ne yakışmaz ... Huysuzluğunu kıskandım . Genişletmek için tıklayın... huysuz deme banaaa beni kıskanmasını kıskandım