Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 30 Ock 2012 #1 Evet arkadaşlar forumumuzda konuların değerlendirmesi karizmanın artması amaclı rep butonumuz var bunu çok az kullanıyoruz çoğumuz. Benim bu oyunu başlatma amacım ellerinizi rep butonuna alıştırmak Repleriniz bol olsun .
Evet arkadaşlar forumumuzda konuların değerlendirmesi karizmanın artması amaclı rep butonumuz var bunu çok az kullanıyoruz çoğumuz. Benim bu oyunu başlatma amacım ellerinizi rep butonuna alıştırmak Repleriniz bol olsun .
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Ock 2012 #6 bu biraz acemi rep felan bilmiyor ) ben forum konusunu tam ögrenince repleri paralari dagitacam baktimda bayagi param olmus )))))
bu biraz acemi rep felan bilmiyor ) ben forum konusunu tam ögrenince repleri paralari dagitacam baktimda bayagi param olmus )))))
-araz- EYVALLAH... V.I.P 31 Ock 2012 #9 pc-x dediki: ben rep vermeyi bilmiyorumki Genişletmek için tıklayın... ali abi vereceğin kişinin herhangı bır mesajının altında sol tarafta küçük yıldızcık gibi bişey var ona tıklıyorsunşimdi sana rep verdim
pc-x dediki: ben rep vermeyi bilmiyorumki Genişletmek için tıklayın... ali abi vereceğin kişinin herhangı bır mesajının altında sol tarafta küçük yıldızcık gibi bişey var ona tıklıyorsunşimdi sana rep verdim