Gizemli Cadi Forum Gururu 23 Mrt 2009 #123 iyi de ne oğluşu kızım diyecek herhal cinsiyet işareti gözünü çıkartıcak yakında....
e-PaCk Forum Gururu 23 Mrt 2009 #125 ama ben o öğütü oğlunuza yazdım. bi anneye öğüt vermek haddime mi düşmüş allasen yine egeye bi öğüt: olum bak kız milletine çok yüz vermicen astarını ister sonra ;P
ama ben o öğütü oğlunuza yazdım. bi anneye öğüt vermek haddime mi düşmüş allasen yine egeye bi öğüt: olum bak kız milletine çok yüz vermicen astarını ister sonra ;P
e-PaCk Forum Gururu 23 Mrt 2009 #126 pardon mrmice yazmam gerekiyormuş sigarayı bırakmazsan walla bi daha seni sokmam bu eve.. kime çekmiş bu yahuu
pardon mrmice yazmam gerekiyormuş sigarayı bırakmazsan walla bi daha seni sokmam bu eve.. kime çekmiş bu yahuu
Gizemli Cadi Forum Gururu 23 Mrt 2009 #127 yine egeye bi öğüt: olum bak kız milletine çok yüz vermicen astarını ister sonra ;P[/quote] oğlum bak abilerin sözünü dinle çoooooooook dertli garibim. benim oğluşum kimseye yüz değil elli bile vermeş....
yine egeye bi öğüt: olum bak kız milletine çok yüz vermicen astarını ister sonra ;P[/quote] oğlum bak abilerin sözünü dinle çoooooooook dertli garibim. benim oğluşum kimseye yüz değil elli bile vermeş....
e-PaCk Forum Gururu 23 Mrt 2009 #128 abi mi oh my god!! ben de o cinsiyet işaretini avatarıma mı koysam napsam!
Gizemli Cadi Forum Gururu 23 Mrt 2009 #129 BİZ KOYDUKTA NE OLDU ZANKİ...EGENİN BABASI OLDUK ....BAKIYOLAR AMA GÖRMÜYOLAR