M Mine YİRMİLİ Üye 24 Hzr 2012 #261 Olsun çocuğum çerez yiyip sağlığına zarar vereceğine ,çerez lezzetindeki bu sitede kal...En azından ruhsal yapına da iyi gelir derdim))
Olsun çocuğum çerez yiyip sağlığına zarar vereceğine ,çerez lezzetindeki bu sitede kal...En azından ruhsal yapına da iyi gelir derdim))
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Ags 2014 #264 Hayat senin istediğin gibi yaşa ama yaşanmışlıklarında eğer üzüntüler olursa ders çıkarmayı bil ve ona göre yönver hayatına
Hayat senin istediğin gibi yaşa ama yaşanmışlıklarında eğer üzüntüler olursa ders çıkarmayı bil ve ona göre yönver hayatına
dderya kOkOşŞ V.I.P 2 Ags 2014 #265 sana o kadar güveniyorum ki hayatta kendi mükemmellerini yakalayacagından eminim..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 2 Ags 2014 #268 dderya dediki: gözlerin bozulcak bebegim ayır başını şu kitaptan azıcık Genişletmek için tıklayın... Bu tam annem gibi oldu yalnız O arkadaşın kimdi? Getir bi gün bakalım kimmiş
dderya dediki: gözlerin bozulcak bebegim ayır başını şu kitaptan azıcık Genişletmek için tıklayın... Bu tam annem gibi oldu yalnız O arkadaşın kimdi? Getir bi gün bakalım kimmiş
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 2 Ags 2014 #270 İyi niyet her zaman iyi hayat getirmez sen sen ol iyi niyetinle hak etmeyene yaklasma