Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Tem 2021 #1 Evet yeni oyunumuz bir üstteki üye için güzel dileklerimizi sunuyoruz
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Tem 2021 #2 Üstteki bana bir güzellik yap ve güzel bir kahvaltı hazırla
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Tem 2021 #3 Aşĸ-ı DeruN dediki: Üstteki bana bir güzellik yap ve güzel bir kahvaltı hazırla Genişletmek için tıklayın... Güzel dilekler dedim ama ya onu sonra düşünürüz Sana kötülüklerden uzak bir hayat diliyorum
Aşĸ-ı DeruN dediki: Üstteki bana bir güzellik yap ve güzel bir kahvaltı hazırla Genişletmek için tıklayın... Güzel dilekler dedim ama ya onu sonra düşünürüz Sana kötülüklerden uzak bir hayat diliyorum
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Tem 2021 #4 O halde güzel bir dilek dileyeyim. güzelsin güzel kal
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Tem 2021 #6 O bize uzak çok uzak. aynı dilekler senin için olsun inş.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Tem 2021 #8 Kendisine ailesine sonsuz ve sorunsuz bir mutluluk.
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 11 Tem 2021 #10 Dertsiz sıkıntısız sakin bir ömür diliyorum