Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 15 Tem 2021 #21 Güzel, mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum üstteki üyeye
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Tem 2021 #22 üsteki üyeye diledigi dali tutabilmesini hayatta en büyük basarilara imza atmasini insanlara cok faydali olmasini diliyorum
üsteki üyeye diledigi dali tutabilmesini hayatta en büyük basarilara imza atmasini insanlara cok faydali olmasini diliyorum
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Tem 2021 #23 İstediği motosikleti en yakın zamanda alıp kazasız belasız kullanmasını diliyorum
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 16 Tem 2021 #24 Yüzün hep gülsün diyorum ☺
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 17 Tem 2021 #26 Sağlıklı, huzurlu ve uzun bir hayat diliyorum.
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 18 Tem 2021 #28 Hayatı boyunca hep mutlu olmasını diliyorum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Tem 2021 #30 Allahim kalbindekileri gerceklestirsin bana ne dileniyorsa, dilediklerinin on kati onlara geri dönsün
Allahim kalbindekileri gerceklestirsin bana ne dileniyorsa, dilediklerinin on kati onlara geri dönsün