YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 19 Tem 2021 #42 Orada bir sözcük yanlışı mı yapılmış? Hep buralarda olsun diyorum ben de
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 19 Tem 2021 #43 YoRuMSuZ dediki: Orada bir sözcük yanlışı mı yapılmış? Hep buralarda olsun diyorum ben de Genişletmek için tıklayın... Yaa bi - ma eksik yazılmıştı o da klavyeden ötürü, dikkat etmedim ama görür görmez hemen düzelttim Ben de her zaman iyi olmasını diliyorum.
YoRuMSuZ dediki: Orada bir sözcük yanlışı mı yapılmış? Hep buralarda olsun diyorum ben de Genişletmek için tıklayın... Yaa bi - ma eksik yazılmıştı o da klavyeden ötürü, dikkat etmedim ama görür görmez hemen düzelttim Ben de her zaman iyi olmasını diliyorum.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 19 Tem 2021 #44 ben de bir üsteki üyenin bir üsteki üyeye diledigi icin üsteki üyede ayni dileklerde bulundugu icin bende aynisini üsteki üyeye diliyorum galiba oldu
ben de bir üsteki üyenin bir üsteki üyeye diledigi icin üsteki üyede ayni dileklerde bulundugu icin bende aynisini üsteki üyeye diliyorum galiba oldu
Enda Neylersin!!! V.I.P 19 Tem 2021 #47 Bütün dertlerin dağılsın gitsin şu duygusallık bıraksın yakanı
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Tem 2021 #49 Lelis dediki: Kocaman bir çiğ köfte tepsisi diliyorum Genişletmek için tıklayın... tabi tabi daha cok cig köfte yapayim diye aldim kabul ettim
Lelis dediki: Kocaman bir çiğ köfte tepsisi diliyorum Genişletmek için tıklayın... tabi tabi daha cok cig köfte yapayim diye aldim kabul ettim