-araz- EYVALLAH... V.I.P 30 Ock 2012 #1,021 tek geçiyorum efsane o ikiliyi ikilime ortak edebilirim seni 2 kişi var 3. de olabilirsin emin ol o iki ismiçok seversin
tek geçiyorum efsane o ikiliyi ikilime ortak edebilirim seni 2 kişi var 3. de olabilirsin emin ol o iki ismiçok seversin
-araz- EYVALLAH... V.I.P 30 Ock 2012 #1,023 söylerim de diğer arkadaşlar için bölgelerimiz çok terss biri en güney biri en batı sen desen ayrı bi yer nasıl yapmalı
söylerim de diğer arkadaşlar için bölgelerimiz çok terss biri en güney biri en batı sen desen ayrı bi yer nasıl yapmalı
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 30 Ock 2012 #1,024 Ya da şöle yapalım ben ist a gelince bulurum seni.. Ayarlarız bişiler..Kaçtım şimdilik..Görüşmek üzere..
Ya da şöle yapalım ben ist a gelince bulurum seni.. Ayarlarız bişiler..Kaçtım şimdilik..Görüşmek üzere..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 30 Ock 2012 #1,025 aaa bak gitti yine tamam kabul haberleşirizdikkat et kendıne neyse dağımıyım konuyu en çok sohbetini muhabbetını uyumlu olusunu sevıyorum
aaa bak gitti yine tamam kabul haberleşirizdikkat et kendıne neyse dağımıyım konuyu en çok sohbetini muhabbetını uyumlu olusunu sevıyorum
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 30 Ock 2012 #1,028 -araz- dediki: arada kaybolup geri gelişini Genişletmek için tıklayın... Ben hep buralardayım. Rastlaşamıyoruz, sanırım.(Elimden geldiğince) Muhabbetini.
-araz- dediki: arada kaybolup geri gelişini Genişletmek için tıklayın... Ben hep buralardayım. Rastlaşamıyoruz, sanırım.(Elimden geldiğince) Muhabbetini.