Paradoks ... Elif ... Özel üye 13 Ekm 2011 #801 = ) evet çok değer verdiğim biri yaptı Bana kaçık demesini seviyoruım
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Ekm 2011 #803 hımm oda sana değer veriyormuşki yapmış=) Beni bazen saf zannetmesini seviyorum ..hahaha üsteki yorumu dilaya yapmışdım .. gizemli cadının imzası güzel=)
hımm oda sana değer veriyormuşki yapmış=) Beni bazen saf zannetmesini seviyorum ..hahaha üsteki yorumu dilaya yapmışdım .. gizemli cadının imzası güzel=)
Paradoks ... Elif ... Özel üye 13 Ekm 2011 #804 Saf sen ? uyanığın tekisin Rüzgarın babasını seviyorum
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Ekm 2011 #805 DiLa ** dediki: Saf sen ? uyanığın tekisin Rüzgarın babasını seviyorum Genişletmek için tıklayın... şuna tırstığı tek adamı seviyorum desene =)))) deli dolu hallerini seviyorum =)
DiLa ** dediki: Saf sen ? uyanığın tekisin Rüzgarın babasını seviyorum Genişletmek için tıklayın... şuna tırstığı tek adamı seviyorum desene =)))) deli dolu hallerini seviyorum =)
Paradoks ... Elif ... Özel üye 13 Ekm 2011 #806 Aynen öyle ancak o seni adam eder Avatarlarını seviyorum
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 14 Ekm 2011 #807 DiLa ** dediki: Aynen öyle ancak o seni adam eder Avatarlarını seviyorum Genişletmek için tıklayın... öylemi =) kızdırmayı seviyorum =))
DiLa ** dediki: Aynen öyle ancak o seni adam eder Avatarlarını seviyorum Genişletmek için tıklayın... öylemi =) kızdırmayı seviyorum =))
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 14 Ekm 2011 #809 =) ruh hali ....yav demeyim şunu diyorum ama duramıyorum bide avatarıııı=))))