KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 15 Ksm 2020 #101 Kaliteli kişiliğine,şiirlerine
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 31 Tem 2021 #104 Nicki beni benden alıyor bir daha da vermiyor
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 31 Tem 2021 #106 Sypnosis dediki: Nicki beni benden alıyor bir daha da vermiyor Genişletmek için tıklayın... Allahım yaaa kahkaha attım resmen eşim ne oldu diyor senin yüzünden
Sypnosis dediki: Nicki beni benden alıyor bir daha da vermiyor Genişletmek için tıklayın... Allahım yaaa kahkaha attım resmen eşim ne oldu diyor senin yüzünden
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 31 Tem 2021 #107 KuMRu dediki: Allahım yaaa kahkaha attım resmen eşim ne oldu diyor senin yüzünden Genişletmek için tıklayın... Ahahahahaha
KuMRu dediki: Allahım yaaa kahkaha attım resmen eşim ne oldu diyor senin yüzünden Genişletmek için tıklayın... Ahahahahaha
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #108 KuMRu dediki: Allahım yaaa kahkaha attım resmen eşim ne oldu diyor senin yüzünden Genişletmek için tıklayın... Ben de öyle bende
KuMRu dediki: Allahım yaaa kahkaha attım resmen eşim ne oldu diyor senin yüzünden Genişletmek için tıklayın... Ben de öyle bende
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #109 Sypnosis dediki: Ahahahahaha Genişletmek için tıklayın... Hemen troll nickler konusuna eklemeli daha önce yazmış ta olabilirim emin değilim
Sypnosis dediki: Ahahahahaha Genişletmek için tıklayın... Hemen troll nickler konusuna eklemeli daha önce yazmış ta olabilirim emin değilim
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 31 Tem 2021 #110 Yorumlarımı okumadan önce şöyle bir etrafı yoklayın siz