GöLGe Üstat 10 Mys 2010 #151 ayyy canım benim sana daha iyisini alayım ; mesaj sayısını beğenmedim çünkü benimkinden fazla
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Mys 2010 #154 bende onun üyelik tarihini begenmedim..2010 kadar nerde kalmış..ben 2 yıl geciktim diye üzülüyorum...sen 4 yıla yan..bir yerlere kaybolmayıda unut..
bende onun üyelik tarihini begenmedim..2010 kadar nerde kalmış..ben 2 yıl geciktim diye üzülüyorum...sen 4 yıla yan..bir yerlere kaybolmayıda unut..
GöLGe Üstat 17 Mys 2010 #155 evet bende üzülüyorum geç kaldım diye ama bi süre gitmek zorundayım.ay sonuna kadar burdayım en azından şekerim ;
evet bende üzülüyorum geç kaldım diye ama bi süre gitmek zorundayım.ay sonuna kadar burdayım en azından şekerim ;
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Mys 2010 #156 hmmm..iyii tatil yap geri gel bekleriz biz hep burdayız.. yaşını sevmedim...beni bunalıma sokan bi yaş
hmmm..iyii tatil yap geri gel bekleriz biz hep burdayız.. yaşını sevmedim...beni bunalıma sokan bi yaş
MeRciMeK V.I.P V.I.P 22 Hzr 2010 #159 Bak değiştim ama her an buza dönüşebilirim Yaşadığı yeri beğenmedim değil de kıskandım gelemedim bi