RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Eyl 2012 #192 okeyde hep kaybediyor beceriksiz oyununu hiç beğenmiyorum
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Eyl 2012 #194 yav attım ya mesajlarımın ona gitmemesini beğenmiyorum :S
BeReNN Alyam? Özel üye 19 Eyl 2012 #195 RUZG4R dediki: okeyde hep kaybediyor beceriksiz oyununu hiç beğenmiyorum Genişletmek için tıklayın... hadi ordan bana yetişcen diye bütün ciplerini kaybetmesini beğenmiyorum
RUZG4R dediki: okeyde hep kaybediyor beceriksiz oyununu hiç beğenmiyorum Genişletmek için tıklayın... hadi ordan bana yetişcen diye bütün ciplerini kaybetmesini beğenmiyorum
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Eyl 2012 #196 KüL_KeDiSi dediki: hadi ordan bana yetişcen diye bütün ciplerini kaybetmesini beğenmiyorum Genişletmek için tıklayın... bak aklıma geldi gidip kalan cipleri mi de kaybedeyim yeni nick nin türk dil kurumuna göre anlamına baktın mı
KüL_KeDiSi dediki: hadi ordan bana yetişcen diye bütün ciplerini kaybetmesini beğenmiyorum Genişletmek için tıklayın... bak aklıma geldi gidip kalan cipleri mi de kaybedeyim yeni nick nin türk dil kurumuna göre anlamına baktın mı
BeReNN Alyam? Özel üye 19 Eyl 2012 #197 RUZG4R dediki: bak aklıma geldi gidip kalan cipleri mi de kaybedeyim yeni nick nin türk dil kurumuna göre anlamına baktın mı Genişletmek için tıklayın... Bakmadım nedenki nesi varmış hem
RUZG4R dediki: bak aklıma geldi gidip kalan cipleri mi de kaybedeyim yeni nick nin türk dil kurumuna göre anlamına baktın mı Genişletmek için tıklayın... Bakmadım nedenki nesi varmış hem
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Eyl 2012 #198 KüL_KeDiSi dediki: Bakmadım nedenki nesi varmış hem Genişletmek için tıklayın... ben bişeyyy demiyorum Türk dil kurumu diyor
KüL_KeDiSi dediki: Bakmadım nedenki nesi varmış hem Genişletmek için tıklayın... ben bişeyyy demiyorum Türk dil kurumu diyor
BeReNN Alyam? Özel üye 19 Eyl 2012 #199 RUZG4R dediki: ben bişeyyy demiyorum Türk dil kurumu diyor Genişletmek için tıklayın... Yorma beni yolla ne diyomuş bakalım
RUZG4R dediki: ben bişeyyy demiyorum Türk dil kurumu diyor Genişletmek için tıklayın... Yorma beni yolla ne diyomuş bakalım