Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 19 Ags 2021 #112 cevap vereyim bu karakteri seviyorum Düzenli uyumayı sever mi acaba?
Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 20 Ags 2021 #113 Hiç sevmem Kişisel bakımına günlük ne kadar zaman harcıyor acaba ?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 20 Ags 2021 #114 Pek bakım yapmam kafama ettikçe Müzik dinlerken gözlerini kapatmayı sevıyor mu acaba?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 20 Ags 2021 #115 violeta dediki: Orhan Gencebay hayranlığının nereden geldiğini Genişletmek için tıklayın... ilk albümden son albümne kadar gece gündüz dinlerim
violeta dediki: Orhan Gencebay hayranlığının nereden geldiğini Genişletmek için tıklayın... ilk albümden son albümne kadar gece gündüz dinlerim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 20 Ags 2021 #116 gözlerimi kapatinca muzik esliginde hayallere daliyorum cok severim dinledigi yapanci muziklerde varmi acaba
gözlerimi kapatinca muzik esliginde hayallere daliyorum cok severim dinledigi yapanci muziklerde varmi acaba
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Ags 2021 #117 Bizim Grup Damarci ve ben de tabiki damarciyim biliyorsun )) kimse okumasin yilmazda bizden oldu artik ne kadar orhan desede arada olsa kaleye cikiyor yilmaz27 bu forumda en copk merak kimi ediyorsun
Bizim Grup Damarci ve ben de tabiki damarciyim biliyorsun )) kimse okumasin yilmazda bizden oldu artik ne kadar orhan desede arada olsa kaleye cikiyor yilmaz27 bu forumda en copk merak kimi ediyorsun
Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 21 Ags 2021 #118 Yaşadığı ülkedeki eğitim sistemini hakikaten çok merak ediyorum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 21 Ags 2021 #119 Hangi Dalda uzman oldugunu