Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 16 Arl 2021 #171 Futbol oynamayı sever mi?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Arl 2021 #172 Evet ama çim saha değil halısahada Neden sorulan sorulara cevap vermeden yeni soru sorduğunu merak ediyorum
Evet ama çim saha değil halısahada Neden sorulan sorulara cevap vermeden yeni soru sorduğunu merak ediyorum
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 16 Arl 2021 #173 Aa cevap vermemiş miyim YoRuMSuZ dediki: Evet ama çim saha değil halısahada Neden sorulan sorulara cevap vermeden yeni soru sorduğunu merak ediyorum Genişletmek için tıklayın... Sigara kullanıyor mu?
Aa cevap vermemiş miyim YoRuMSuZ dediki: Evet ama çim saha değil halısahada Neden sorulan sorulara cevap vermeden yeni soru sorduğunu merak ediyorum Genişletmek için tıklayın... Sigara kullanıyor mu?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Arl 2021 #174 Bıraktım, kullanmıyorum demiyorum bıraktım diyorum buna dikkat Giyim tarzı spor mu, klasik mi, yoksa salaş mı ?
Bıraktım, kullanmıyorum demiyorum bıraktım diyorum buna dikkat Giyim tarzı spor mu, klasik mi, yoksa salaş mı ?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 16 Arl 2021 #175 Salaş +spor Spor yapmayı sever mi?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Arl 2021 #176 Severim Dış görünüş mü yoksa kişilik mi sorusuna vereceği cevabı merak ediyorum
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 16 Arl 2021 #177 Dış görünüşten kastın kıyafet ile ilgili ise dış görünüşüne göre yargılamam kişilik önemlidir. Gözlük kullanıyor mu? (Uzak -yakın)
Dış görünüşten kastın kıyafet ile ilgili ise dış görünüşüne göre yargılamam kişilik önemlidir. Gözlük kullanıyor mu? (Uzak -yakın)
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Arl 2021 #178 Hayır Hangi şehirde yaşamak isterdi acaba ?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 16 Arl 2021 #179 İzmir de Erken kalkmayı seviyor mu acaba?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Arl 2021 #180 En sevmediğim Şu an nerede olmak isterdi acaba ?