BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 21 Mys 2022 #281 Tatlı Cadı dediki: Meksika’da yok hem nie Meksika başka yer mi bulamadın istanbulda var 5-6 tane iste Miras deil hee alın teri çok şükür Genişletmek için tıklayın... Alnın nasıl terlemiş uhh 5 6 diyor.. Meksika da güzel anılarım var.. Şapka yapardık oralarda.. Şaka ya)))))
Tatlı Cadı dediki: Meksika’da yok hem nie Meksika başka yer mi bulamadın istanbulda var 5-6 tane iste Miras deil hee alın teri çok şükür Genişletmek için tıklayın... Alnın nasıl terlemiş uhh 5 6 diyor.. Meksika da güzel anılarım var.. Şapka yapardık oralarda.. Şaka ya)))))
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 21 Mys 2022 #282 Pasaportum var ama tertemiz hiç işlenmemiş kar gibi duruyor bu sene Bosna Hersek’e gidicektik oda olmadı uçak biletleri uçmuş beee
Pasaportum var ama tertemiz hiç işlenmemiş kar gibi duruyor bu sene Bosna Hersek’e gidicektik oda olmadı uçak biletleri uçmuş beee
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 21 Mys 2022 #283 Tatlı Cadı dediki: Pasaportum var ama tertemiz hiç işlenmemiş kar gibi duruyor bu sene Bosna Hersek’e gidicektik oda olmadı uçak biletleri uçmuş beee Genişletmek için tıklayın... Fakir oyuna kalkmış davul patlamış derler.. Hahahahaah
Tatlı Cadı dediki: Pasaportum var ama tertemiz hiç işlenmemiş kar gibi duruyor bu sene Bosna Hersek’e gidicektik oda olmadı uçak biletleri uçmuş beee Genişletmek için tıklayın... Fakir oyuna kalkmış davul patlamış derler.. Hahahahaah
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 21 Mys 2022 #284 CeSuRbEy dediki: Fakir oyuna kalkmış davul patlamış derler.. Hahahahaah Genişletmek için tıklayın... Dogru demişler Bi yurtdışına çıkamıyorsak fakirler ölsün bee
CeSuRbEy dediki: Fakir oyuna kalkmış davul patlamış derler.. Hahahahaah Genişletmek için tıklayın... Dogru demişler Bi yurtdışına çıkamıyorsak fakirler ölsün bee
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 21 Mys 2022 #285 Tatlı Cadı dediki: Dogru demişler Bi yurtdışına çıkamıyorsak fakirler ölsün bee Genişletmek için tıklayın... Ayaklarım soğumaya başladı ne diyon durup dururken fakirler ölsün diye can çıkıyor sanırsam
Tatlı Cadı dediki: Dogru demişler Bi yurtdışına çıkamıyorsak fakirler ölsün bee Genişletmek için tıklayın... Ayaklarım soğumaya başladı ne diyon durup dururken fakirler ölsün diye can çıkıyor sanırsam
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 21 Mys 2022 #286 CeSuRbEy dediki: Ayaklarım soğumaya başladı ne diyon durup dururken fakirler ölsün diye can çıkıyor sanırsam Genişletmek için tıklayın... Aaaa demek ki ben zengin mişim ölürsen haber ver Fatiha okuyalım
CeSuRbEy dediki: Ayaklarım soğumaya başladı ne diyon durup dururken fakirler ölsün diye can çıkıyor sanırsam Genişletmek için tıklayın... Aaaa demek ki ben zengin mişim ölürsen haber ver Fatiha okuyalım
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 21 Mys 2022 #287 konuyu fazla dagitmasak güzel olur merakim acaba nereli
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 21 Mys 2022 #288 18 li Konular dağılır yöneticiler toplar nie varsınız siz Merakım motor işi nolduyki
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 21 Mys 2022 #290 5 Birinde 2 gün önce 3günlük ban yedim yarın bitiyor kadının biri manyak sizofren cok bile dayanmıştım oh iyi yaptım içimin yağları eridi Aktif olduğum 2 ama bura bi dene daha yer var kaç yaşında ?
5 Birinde 2 gün önce 3günlük ban yedim yarın bitiyor kadının biri manyak sizofren cok bile dayanmıştım oh iyi yaptım içimin yağları eridi Aktif olduğum 2 ama bura bi dene daha yer var kaç yaşında ?