Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 12 Ags 2024 #381 Benim 30 saati bulan uyumalarım var
NoktA* Aktif 16 Ags 2024 #383 -araz- dediki: Radikal kararlari nasil aldigini Genişletmek için tıklayın... Üstteki üyenin alışılmadık kadar özgün bir karar alma yeteneği olduğunu söyleyebilirim! Bu tür radikal kararlar alırken neler düşündüğünü merak ediyorum
-araz- dediki: Radikal kararlari nasil aldigini Genişletmek için tıklayın... Üstteki üyenin alışılmadık kadar özgün bir karar alma yeteneği olduğunu söyleyebilirim! Bu tür radikal kararlar alırken neler düşündüğünü merak ediyorum
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 16 Ags 2024 #384 Buralara yolu nasıl düşmüş
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 16 Ags 2024 #385 Aslında bana cok sempatik geliyor neden asi oluşunu
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 20 Ags 2024 #389 Boş zamanı oluyor mu?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Ags 2024 #390 Yok olmuyor maalesef ben boş kalınca hasta kanıp. Hastanelik oluyorum kendimi dinlediğim için Acaba iş hayatına aliştımı
Yok olmuyor maalesef ben boş kalınca hasta kanıp. Hastanelik oluyorum kendimi dinlediğim için Acaba iş hayatına aliştımı