DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 22 Eyl 2014 #7,444 Onunla sohbete doyum olmaz bence...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 22 Eyl 2014 #7,446 hımmmm kendilerini pek bir düzgün ,pek bir karekterli, pek bir neşeli hatta ve hatta pek bir sevilesi
hımmmm kendilerini pek bir düzgün ,pek bir karekterli, pek bir neşeli hatta ve hatta pek bir sevilesi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 22 Eyl 2014 #7,448 Yüreği sevgi dolu, onu anlayan için kesinlikle dolu dolu biri, Kesinlikle çok iyi bir dost, çok iyi bir kişilik
Yüreği sevgi dolu, onu anlayan için kesinlikle dolu dolu biri, Kesinlikle çok iyi bir dost, çok iyi bir kişilik
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 22 Eyl 2014 #7,450 KıRMıZı dediki: Özledim.. Genişletmek için tıklayın... Bende. Bir çaresine bakayım ben yakın zamanda Sevgi dolu, dost canlısı, çocukları çok seven, eğlenmeyi bilen, çalışkan Kırmızılım o benim
KıRMıZı dediki: Özledim.. Genişletmek için tıklayın... Bende. Bir çaresine bakayım ben yakın zamanda Sevgi dolu, dost canlısı, çocukları çok seven, eğlenmeyi bilen, çalışkan Kırmızılım o benim