nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 27 Eyl 2014 #7,492 O değişti artık anlıyolar bundan sonrası için zararı yok En çok sözlük bölümünde görülüyo
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 28 Eyl 2014 #7,493 O iyi biri, biraz meraklıdır, duysaldır,tanımadığı kimseden uzak durur
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 28 Eyl 2014 #7,495 Karşılaşınca akla şiir getirenlerden.. O yüzden her yorumuna her sorduğuma şiir kayıyorum o olunca
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 28 Eyl 2014 #7,496 İyi bir gözlemci olduğumu biliyor
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 28 Eyl 2014 #7,498 Üstekine yorum yapmayıp başkasına yapan
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 28 Eyl 2014 #7,500 katip dediki: Üstekine yorum yapmayıp başkaasına yapan Genişletmek için tıklayın... Yavaşlığımdan kaynaklanıyo ben yazarken üsttekine yorum yapıyorum siz benden hızlı olunca yorumum yerini bulmuyo
katip dediki: Üstekine yorum yapmayıp başkaasına yapan Genişletmek için tıklayın... Yavaşlığımdan kaynaklanıyo ben yazarken üsttekine yorum yapıyorum siz benden hızlı olunca yorumum yerini bulmuyo