nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ksm 2014 #7,611 Avatarını ne zaman görsem öğretmenimi hatırlıyorum.. Niyesini abim bilir
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 5 Ksm 2014 #7,613 Karşısındaki kişiye güzel söz söyleme konusunda çok başarılı bende hiç olmayan bir özellik bu ..güzel insan
Karşısındaki kişiye güzel söz söyleme konusunda çok başarılı bende hiç olmayan bir özellik bu ..güzel insan
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 5 Ksm 2014 #7,614 Reelde dost olunabilecek güvenilir insan...
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ksm 2014 #7,617 Ya hayat çok boş yada ben çok doluyum Çok merhametli çok yürekli insanları seven abim benim.
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 6 Ksm 2014 #7,619 nazenin dediki: Kimmiş bu patika diyorum bende ne çok nick değiştiriyo üsteki üye Genişletmek için tıklayın... Son kez değiştirdim ve bu son bi yerlerden takip ediliyoruzda o yüzden
nazenin dediki: Kimmiş bu patika diyorum bende ne çok nick değiştiriyo üsteki üye Genişletmek için tıklayın... Son kez değiştirdim ve bu son bi yerlerden takip ediliyoruzda o yüzden