~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 23 Ock 2016 #7,901 Cok degisik sır gibi duruyor
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 23 Ock 2016 #7,903 ~Esinti~ dediki: Cok degisik sır gibi duruyor Genişletmek için tıklayın... ?
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 23 Ock 2016 #7,904 YoRuMSuZ dediki: Tam bir cadı diyebilirim. Genişletmek için tıklayın... Adaletinden şüphe duymadığım...
YoRuMSuZ dediki: Tam bir cadı diyebilirim. Genişletmek için tıklayın... Adaletinden şüphe duymadığım...
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 23 Ock 2016 #7,905 alemdar dediki: ? Genişletmek için tıklayın... Soru isaretiyle gelecegini biliyodum bazen bi insani konusturmak icin yazarsin.
alemdar dediki: ? Genişletmek için tıklayın... Soru isaretiyle gelecegini biliyodum bazen bi insani konusturmak icin yazarsin.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 23 Ock 2016 #7,906 Ustteki uye cok iyi..
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 23 Ock 2016 #7,907 ~Esinti~ dediki: Soru isaretiyle gelecegini biliyodum bazen bi insani konusturmak icin yazarsin. Genişletmek için tıklayın... Bende bunu yazacağını tahmin etmiştim... Yazman sadece soru işareti bıraktım. Açıklaman için teşekkürler...
~Esinti~ dediki: Soru isaretiyle gelecegini biliyodum bazen bi insani konusturmak icin yazarsin. Genişletmek için tıklayın... Bende bunu yazacağını tahmin etmiştim... Yazman sadece soru işareti bıraktım. Açıklaman için teşekkürler...
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 29 Ock 2016 #7,908 Beyefendi ve Örnek bir Baba. Uzun zamandır denk gelemiyoruz kendisi ile özlemişim ona yorum yapmayı bile Seviliyorsun güzel insan
Beyefendi ve Örnek bir Baba. Uzun zamandır denk gelemiyoruz kendisi ile özlemişim ona yorum yapmayı bile Seviliyorsun güzel insan