nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Mys 2016 #8,063 Abi denilince ilk aklıma gelenlerden artık o da.. desteğini sevgisini her zamn hissediyorum
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 2 Mys 2016 #8,064 nazenin dediki: Abi denilince ilk aklıma gelenlerden artık o da.. desteğini sevgisini her zamn hissediyorum Genişletmek için tıklayın... Çok sağol canım. ..
nazenin dediki: Abi denilince ilk aklıma gelenlerden artık o da.. desteğini sevgisini her zamn hissediyorum Genişletmek için tıklayın... Çok sağol canım. ..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Mys 2016 #8,066 Sakinliyle huzur veriyor. Uzaktan sevdiğim meslektaşım.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 3 Mys 2016 #8,067 Çok takdir ediyorum,son zamanlarda pek görüşmek nasip olmasada varlığını hissediyorum. ..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Mys 2016 #8,068 Sanırım abim yaşta değil ama bir abi ağırlı hissi uyandırıyor bende. Abi desemmiki Çok içten ve samimi.
Sanırım abim yaşta değil ama bir abi ağırlı hissi uyandırıyor bende. Abi desemmiki Çok içten ve samimi.
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mys 2016 #8,069 Ablam. Onunla korkusuz onunla cesur onunla güçlü olurdum ben küçükken. O bir çınar ağacı gibi benim için. Yeri her daim başka.
Ablam. Onunla korkusuz onunla cesur onunla güçlü olurdum ben küçükken. O bir çınar ağacı gibi benim için. Yeri her daim başka.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Mys 2016 #8,070 Papatya dediki: Ablam. Onunla korkusuz onunla cesur onunla güçlü olurdum ben küçükken. O bir çınar ağacı gibi benim için. Yeri her daim başka. Genişletmek için tıklayın... Canimsin Papatyam adil, dürüst, yaşından erken büyüyen,samimi, huzur veren. Reelde görmek isterim.
Papatya dediki: Ablam. Onunla korkusuz onunla cesur onunla güçlü olurdum ben küçükken. O bir çınar ağacı gibi benim için. Yeri her daim başka. Genişletmek için tıklayın... Canimsin Papatyam adil, dürüst, yaşından erken büyüyen,samimi, huzur veren. Reelde görmek isterim.