KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Ock 2018 #8,353 Forumdan birine hayran diye düşünüyorum kim olabilir diye tahmin etmeye çalışıyorum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Ock 2018 #8,355 -araz- dediki: Işten başını kaldıramıyor canimm Genişletmek için tıklayın... Yazık dimi bana
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 7 Ock 2018 #8,356 Sevilen üyecanlardan. He bir de astroloji uzmanı benim gözümde.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 7 Ock 2018 #8,357 Çok gezenti kendi bu durumdan muzdarip gibi görünse de kıskanıyorum onun gezmelerini .değerli kıymetli bir arkadaşımız.iyi ki var
Çok gezenti kendi bu durumdan muzdarip gibi görünse de kıskanıyorum onun gezmelerini .değerli kıymetli bir arkadaşımız.iyi ki var
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Ock 2018 #8,358 Eskisi kadar aktif olamadığım için rastlaşamıyoruz ve bayadır nasıldır bilmiyorum Ama kendisi her daim değerlidir benim için Evladıyla hep güzel günler onunla olsun inşallah
Eskisi kadar aktif olamadığım için rastlaşamıyoruz ve bayadır nasıldır bilmiyorum Ama kendisi her daim değerlidir benim için Evladıyla hep güzel günler onunla olsun inşallah
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Ock 2018 #8,360 Kesinlikle Hemşeri hemşerinin külüne muhtaçtır Kendisi hemşerim diye demiyorum, forumun beyfendilerinden
Kesinlikle Hemşeri hemşerinin külüne muhtaçtır Kendisi hemşerim diye demiyorum, forumun beyfendilerinden