KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Ock 2017 #1,521 dderya dediki: kumral, sakin, naif bir kadın geliyor gözümün önüne Genişletmek için tıklayın... Baby resim atayım bir bak dicem ama yollayamıyorum Dobra bir kız lafını esirgemez.. Onun için seviyorum onu...
dderya dediki: kumral, sakin, naif bir kadın geliyor gözümün önüne Genişletmek için tıklayın... Baby resim atayım bir bak dicem ama yollayamıyorum Dobra bir kız lafını esirgemez.. Onun için seviyorum onu...
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 31 Ock 2017 #1,522 Onun cana yakınlığı tüm herkese yeter iyiki var <3
Düş Özel Üye Özel üye 31 Ock 2017 #1,524 Sanirim cok yogun ve sıkıntılı bir sene geciriyor. Kacak modunda
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 31 Ock 2017 #1,528 TeBeSSüm dediki: Artık şiir yazmıyor mu acep Genişletmek için tıklayın... Yazmıyor değilim, ama evet bu aralar, farklı yoğunluk yaşadığım için pek yansıması olmuyor. Elimden geldiğince uğruyorum. Umarım en kısa zamanda yeni şiirlerde... Bu arada ilgine teşekkür ederim. Düşünceli güzel geliyor...
TeBeSSüm dediki: Artık şiir yazmıyor mu acep Genişletmek için tıklayın... Yazmıyor değilim, ama evet bu aralar, farklı yoğunluk yaşadığım için pek yansıması olmuyor. Elimden geldiğince uğruyorum. Umarım en kısa zamanda yeni şiirlerde... Bu arada ilgine teşekkür ederim. Düşünceli güzel geliyor...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 31 Ock 2017 #1,530 -araz- dediki: nickin altındaki yazı bildim bileli ayni Genişletmek için tıklayın... Asalet...