yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Ksm 2012 #771 RUZG4R dediki: yav bayılıyorum ben ona hala ada geliyor Genişletmek için tıklayın... ne desen haklısın bende bayılıyorum ona.. hadi bu defalık gelsin
RUZG4R dediki: yav bayılıyorum ben ona hala ada geliyor Genişletmek için tıklayın... ne desen haklısın bende bayılıyorum ona.. hadi bu defalık gelsin
P Papatya V.I.P V.I.P 30 Ksm 2012 #772 @RUZG4R sen geliyorsun ne yalan söyleyeyim. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 30 Ksm 2012 #775 Alemdar hiç sinirlenmez mi diye merak ediyorum RüzqαrqüŁü dediki: @RUZG4R sen geliyorsun ne yalan söyleyeyim. Genişletmek için tıklayın... neden ?? Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Alemdar hiç sinirlenmez mi diye merak ediyorum RüzqαrqüŁü dediki: @RUZG4R sen geliyorsun ne yalan söyleyeyim. Genişletmek için tıklayın... neden ??
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 30 Ksm 2012 #778 RUZG4R dediki: Alemdar hiç sinirlenmez mi diye merak ediyorum neden ?? Genişletmek için tıklayın... Elbet sinirlenirim. (zorla sinirlenecek sebep aramam) Haksızlığa uğradığım ve haksızlığa uğrayan birini gördüğümde özellikle... Bizler yinede gülmeyi, sakin ve sabırlı kalmayı tercih edelim. EMİ.
RUZG4R dediki: Alemdar hiç sinirlenmez mi diye merak ediyorum neden ?? Genişletmek için tıklayın... Elbet sinirlenirim. (zorla sinirlenecek sebep aramam) Haksızlığa uğradığım ve haksızlığa uğrayan birini gördüğümde özellikle... Bizler yinede gülmeyi, sakin ve sabırlı kalmayı tercih edelim. EMİ.
P Papatya V.I.P V.I.P 30 Ksm 2012 #780 RUZG4R dediki: neden ?? Genişletmek için tıklayın... İyi anlaşıyorsunuz onun için