KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Arl 2012 #834 zeynoyu minibüs ordan geçiyor diye yanlış yere yönlendirdiğim..halbuki ordan geçmiyodu ama sonradan geldi aklıma..
zeynoyu minibüs ordan geçiyor diye yanlış yere yönlendirdiğim..halbuki ordan geçmiyodu ama sonradan geldi aklıma..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Arl 2012 #835 KıRMıZı dediki: zeynoyu minibüs ordan geçiyor diye yanlış yere yönlendirdiğim..halbuki ordan geçmiyodu ama sonradan geldi aklıma.. Genişletmek için tıklayın... Eve dönüş yolunu diyorsun dimi evet hatırladım şimdi unutmuştum ben onu yaa Bi süre bekledikten sonra sormuş öyle geçmiştim yan yola )
KıRMıZı dediki: zeynoyu minibüs ordan geçiyor diye yanlış yere yönlendirdiğim..halbuki ordan geçmiyodu ama sonradan geldi aklıma.. Genişletmek için tıklayın... Eve dönüş yolunu diyorsun dimi evet hatırladım şimdi unutmuştum ben onu yaa Bi süre bekledikten sonra sormuş öyle geçmiştim yan yola )
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Arl 2012 #836 zeynonun geldiği gün yoncamın hazırladıkları geldi.. yoncaya geçen gün de dedim bana hiç Zeyno geldiğinde yaptığın hazırlıkları yapmıyorsun bozuluyorum bak diye
zeynonun geldiği gün yoncamın hazırladıkları geldi.. yoncaya geçen gün de dedim bana hiç Zeyno geldiğinde yaptığın hazırlıkları yapmıyorsun bozuluyorum bak diye
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Arl 2012 #838 ZeyNoO dediki: Yonca ablamın düğününe gidememiş olmak geliyor Genişletmek için tıklayın... keşke olsaydın ama geçti ve ters bi yerdeydi gelememen normal..evine gideriz birlikte..
ZeyNoO dediki: Yonca ablamın düğününe gidememiş olmak geliyor Genişletmek için tıklayın... keşke olsaydın ama geçti ve ters bi yerdeydi gelememen normal..evine gideriz birlikte..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Arl 2012 #839 KıRMıZı dediki: keşke olsaydın ama geçti ve ters bi yerdeydi gelememen normal..evine gideriz birlikte.. Genişletmek için tıklayın... Bak o olur işte çok sevinirim
KıRMıZı dediki: keşke olsaydın ama geçti ve ters bi yerdeydi gelememen normal..evine gideriz birlikte.. Genişletmek için tıklayın... Bak o olur işte çok sevinirim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Arl 2012 #840 ZeyNoO dediki: Bak o olur işte çok sevinirim Genişletmek için tıklayın... bi ayar yaparız zeynom..bende daha hiç gitmedim.
ZeyNoO dediki: Bak o olur işte çok sevinirim Genişletmek için tıklayın... bi ayar yaparız zeynom..bende daha hiç gitmedim.