KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 24 Tem 2014 #892 JosTeR dediki: kara kalem çalısması ya kusura bakma da o nerden cıktı ya acaip merak ettim Genişletmek için tıklayın... Ankaralı Turgutu severim Yandan görünüş onu andırdı ondan
JosTeR dediki: kara kalem çalısması ya kusura bakma da o nerden cıktı ya acaip merak ettim Genişletmek için tıklayın... Ankaralı Turgutu severim Yandan görünüş onu andırdı ondan
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 24 Tem 2014 #893 LâL dediki: Uskudara Gideriken Aldida Bir Yagmur ... Geldi Birden : )) Genişletmek için tıklayın... hastane katip dediki: Ankaralı Turgutu severim Yandan görünüş onu andırdı ondan Genişletmek için tıklayın... açıklama için çok teşekkür ederim. PTT memurları geldi
LâL dediki: Uskudara Gideriken Aldida Bir Yagmur ... Geldi Birden : )) Genişletmek için tıklayın... hastane katip dediki: Ankaralı Turgutu severim Yandan görünüş onu andırdı ondan Genişletmek için tıklayın... açıklama için çok teşekkür ederim. PTT memurları geldi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 24 Tem 2014 #894 JosTeR dediki: hastane açıklama için çok teşekkür ederim. PTT memurları geldi Genişletmek için tıklayın... Onlarda benim gibi güler yüzlü
JosTeR dediki: hastane açıklama için çok teşekkür ederim. PTT memurları geldi Genişletmek için tıklayın... Onlarda benim gibi güler yüzlü