jeriko Özel Üye Özel üye 17 Şbt 2009 #131 Şimdi mahcup ettin beni bende bunun altında kalmamak için sana yat alayım
çılgınım_www Forum Tutkunu 17 Şbt 2009 #132 altta kalanın canı çıkar oyüzden bende sana hem yat hem kat alayım
çılgınım_www Forum Tutkunu 17 Şbt 2009 #134 oo arzum sen iste yeterki sana yat kat artı 60 yıl seni idare edebilecek bir servet
jeriko Özel Üye Özel üye 17 Şbt 2009 #135 O ihale kızışmış.yok mu arttıran en son jeep dediler. Bende üstekine alttakini alayım.
arzum Forum Tutkunu 17 Şbt 2009 #137 ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende çırağan sarayını sitiyorum altakki benden sana yurt dışı seyahati için ömür boyu uçak bileti
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende çırağan sarayını sitiyorum altakki benden sana yurt dışı seyahati için ömür boyu uçak bileti
jeriko Özel Üye Özel üye 17 Şbt 2009 #138 Epeydir canım arabaşı cekiyordu.Tavşanın arabaşısıda iyi olur. Üsttekine bir adet kuzu benden
jeriko Özel Üye Özel üye 17 Şbt 2009 #139 arzum dediki: ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende çırağan sarayını sitiyorum altakki benden sana yurt dışı seyahati için ömür boyu uçak bileti Genişletmek için tıklayın... Hay Allah o Çırağan sarayımıymış.Ne aldığımı bildiğim de yok. Arzum bu ara benden o kadar bıktın mı ömür boyu yurt dışına gönderiyorsun
arzum dediki: ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende çırağan sarayını sitiyorum altakki benden sana yurt dışı seyahati için ömür boyu uçak bileti Genişletmek için tıklayın... Hay Allah o Çırağan sarayımıymış.Ne aldığımı bildiğim de yok. Arzum bu ara benden o kadar bıktın mı ömür boyu yurt dışına gönderiyorsun
arzum Forum Tutkunu 17 Şbt 2009 #140 yok yok orası çırağan sarayı değil sarıyerde bi yer ama çırağana benzemiyo bu arada arabaşı ne demek yaa cahil kaldım burda Alttaki benden sana hindi hahahha
yok yok orası çırağan sarayı değil sarıyerde bi yer ama çırağana benzemiyo bu arada arabaşı ne demek yaa cahil kaldım burda Alttaki benden sana hindi hahahha