dderya kOkOşŞ V.I.P 4 Ags 2014 #201 RUZG4R dediki: Derya dünyadaki tüm erkeklerin kökü kurumuş Genişletmek için tıklayın... ooooooo bu kıyağını unutmammm Ruzgar bey cenneti tarif ettin bana ben napsam acaba dunyadaki bütün kainat güzeli kadınlar maço erkeklerden hoşlanıyormuş, onlara senin adresini verdim haberin ola
RUZG4R dediki: Derya dünyadaki tüm erkeklerin kökü kurumuş Genişletmek için tıklayın... ooooooo bu kıyağını unutmammm Ruzgar bey cenneti tarif ettin bana ben napsam acaba dunyadaki bütün kainat güzeli kadınlar maço erkeklerden hoşlanıyormuş, onlara senin adresini verdim haberin ola
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 4 Ags 2014 #202 dderya dediki: ooooooo bu kıyağını unutmammm Ruzgar bey cenneti tarif ettin bana ben napsam acaba dunyadaki bütün kainat güzeli kadınlar maço erkeklerden hoşlanıyormuş, onlara senin adresini verdim haberin ola Genişletmek için tıklayın... Biliyordum çok sevineceğini Tüm bayan ayakkabılarında %90 indirim varmış
dderya dediki: ooooooo bu kıyağını unutmammm Ruzgar bey cenneti tarif ettin bana ben napsam acaba dunyadaki bütün kainat güzeli kadınlar maço erkeklerden hoşlanıyormuş, onlara senin adresini verdim haberin ola Genişletmek için tıklayın... Biliyordum çok sevineceğini Tüm bayan ayakkabılarında %90 indirim varmış
L LâL ღ GALATASARAY ღ 4 Ags 2014 #203 Tüm Alkollü İçecekler Ücretsizmiş mi Desem Ne Desem Bilemedim ki : ))
dderya kOkOşŞ V.I.P 4 Ags 2014 #206 sana kitapci dukkani satin aldim canim hem de cevresi agacla dolu ve balkonlu
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 4 Ags 2014 #209 Aman nasıl sevindim hemen gidip kayıt yaptırayım Bak görüyormusun hemen karşısına da ağır ablalar kulübü açılmış hep beraber sıkılın diye kaydını yaptırdım bile
Aman nasıl sevindim hemen gidip kayıt yaptırayım Bak görüyormusun hemen karşısına da ağır ablalar kulübü açılmış hep beraber sıkılın diye kaydını yaptırdım bile