yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 26 Tem 2021 #251 maras dondurmasi yaninda bülbülyuvasi burgu antepfistiklida olur
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 26 Tem 2021 #252 Tatil paketi 5 yıldızlı otel Bodrum'da 1 hafta üstteki üye için hazır
-araz- EYVALLAH... V.I.P 26 Tem 2021 #254 Sisme havuz alip icini buzlu suyla doldurayim bu sicakta iyk gider
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Mys 2022 #256 Sevindirin beni ya o kadar kahve ikram ettim 200 gitti kahve makinem bozuldu sevindirmek isteyenlere duyurulur
Sevindirin beni ya o kadar kahve ikram ettim 200 gitti kahve makinem bozuldu sevindirmek isteyenlere duyurulur
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 27 Mys 2022 #257 Nasıl sevinir ki bilmem 1 hafta nereye isterse tatil
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 27 Mys 2022 #258 Damat evindenn geline hanıma bi kahve önce kahveyi iç sonra makinayı dusunuruz
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 27 Mys 2022 #259 Araf dediki: Damat evindenn geline hanıma bi kahve önce kahveyi iç sonra makinayı dusunuruz Genişletmek için tıklayın... Makinem var benim yaa yerine 2 gün yemek yaparım Daha fazla dayanamam cünkü
Araf dediki: Damat evindenn geline hanıma bi kahve önce kahveyi iç sonra makinayı dusunuruz Genişletmek için tıklayın... Makinem var benim yaa yerine 2 gün yemek yaparım Daha fazla dayanamam cünkü