eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 26 Nsn 2012 #11 Arz..Ne içtin söyle bende ondan istiyorum..Yaşamdan sıkılmış gibi bi halin bi konuşmaların var
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 26 Nsn 2012 #12 eFSaNe_KaRTaL dediki: Arz..Ne içtin söyle bende ondan istiyorum..Yaşamdan sıkılmış gibi bi halin bi konuşmaların var Genişletmek için tıklayın... çok mu belli oluyor uyusam uyanmasam diyorum ama her sabah ısrarla uyanıyorum
eFSaNe_KaRTaL dediki: Arz..Ne içtin söyle bende ondan istiyorum..Yaşamdan sıkılmış gibi bi halin bi konuşmaların var Genişletmek için tıklayın... çok mu belli oluyor uyusam uyanmasam diyorum ama her sabah ısrarla uyanıyorum
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 26 Nsn 2012 #13 sitem dediki: tabi cnm bi ben istiyorum zaten Genişletmek için tıklayın... sen orada bir yerde kız dedin gördüm ben sana da iyilik yaramıyor .. eFSaNe_KaRTaL dediki: Arz..Ne içtin söyle bende ondan istiyorum..Yaşamdan sıkılmış gibi bi halin bi konuşmaların var Genişletmek için tıklayın... haha yegen
sitem dediki: tabi cnm bi ben istiyorum zaten Genişletmek için tıklayın... sen orada bir yerde kız dedin gördüm ben sana da iyilik yaramıyor .. eFSaNe_KaRTaL dediki: Arz..Ne içtin söyle bende ondan istiyorum..Yaşamdan sıkılmış gibi bi halin bi konuşmaların var Genişletmek için tıklayın... haha yegen
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 26 Nsn 2012 #14 Neyse atın beni denizlere o zaman yapacak pek bişi yok..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 26 Nsn 2012 #15 eFSaNe_KaRTaL dediki: Neyse atın beni denizlere o zaman yapacak pek bişi yok.. Genişletmek için tıklayın... biri beni atın mı dedi hemenn atarız çok erteledik zaten
eFSaNe_KaRTaL dediki: Neyse atın beni denizlere o zaman yapacak pek bişi yok.. Genişletmek için tıklayın... biri beni atın mı dedi hemenn atarız çok erteledik zaten