YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... Cuma - 18:29 #21 Yeni masallar ve resimleri @eCeL 'in Masalı @Araf 'ın Masalı veeee benim Masalım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Cuma - 18:48 #22 Resimler süper masal ve resimlerin bir birini tamamlamasi harika tebrikler @YoRuMSuZ
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye Cuma - 20:47 #23 YoRuMSuZ dediki: Yeni masallar ve resimleri @eCeL 'in MasalıEk dosyayı görüntüle 121723 @Araf 'ın MasalıEk dosyayı görüntüle 121724 veeee benim Masalım Ek dosyayı görüntüle 121725 Genişletmek için tıklayın... Vay arkadaş nasıl masal bu
YoRuMSuZ dediki: Yeni masallar ve resimleri @eCeL 'in MasalıEk dosyayı görüntüle 121723 @Araf 'ın MasalıEk dosyayı görüntüle 121724 veeee benim Masalım Ek dosyayı görüntüle 121725 Genişletmek için tıklayın... Vay arkadaş nasıl masal bu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Cuma - 21:15 #24 Araf dediki: Vay arkadaş nasıl masal bu Genişletmek için tıklayın... Araf'ın Yalnız Çiçeği Araf'ın Yalnız Çiçeği Bir nevi çocuk masalı
Araf dediki: Vay arkadaş nasıl masal bu Genişletmek için tıklayın... Araf'ın Yalnız Çiçeği Araf'ın Yalnız Çiçeği Bir nevi çocuk masalı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... Cumartesi - 19:59 #25 @Deniz gözlüm 'ün Masalı @TheBiber 'in Masalı @yesim434 'ün Masalı
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Cumartesi - 20:04 #26 Ya @YoRuMSuZ ben bu bizim @TheBiber kıskandım harbiden.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... Cumartesi - 20:05 #27 Artık o işi yapay zekaya sormak lazım ben çizeceği resmin promptlarını senin yazdığın masallardan alıyorum
Artık o işi yapay zekaya sormak lazım ben çizeceği resmin promptlarını senin yazdığın masallardan alıyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Cumartesi - 20:07 #28 Onun resmi tam bir prenses gibi olmus
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Cumartesi - 20:09 #29 @yilmaz27 ve @YoRuMSuZ ay doğruya doğru gicik gıcıkl gülmeyin
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör Cumartesi - 20:11 #30 yesim434 dediki: @yilmaz27 ve @YoRuMSuZ ay doğruya doğru gicik gıcıklayıcı gülmeyi Genişletmek için tıklayın... ya ben ne yapım baksana bayağı benzetmiş saz hariç
yesim434 dediki: @yilmaz27 ve @YoRuMSuZ ay doğruya doğru gicik gıcıklayıcı gülmeyi Genişletmek için tıklayın... ya ben ne yapım baksana bayağı benzetmiş saz hariç