M Misafir847 Ziyaretçi 26 Tem 2021 #13 Bazen kapı sesine uyanırken bazen de dibimde çalan alarmı kapatmaya ablam gelir
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Tem 2021 #14 Duruma göre değişiyor bazen küçük bir tıkırtı bile uyandırır bazen de hani derlerya top atsalar uyanmam
Duruma göre değişiyor bazen küçük bir tıkırtı bile uyandırır bazen de hani derlerya top atsalar uyanmam
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 26 Tem 2021 #15 Sypnosis dediki: Davul çalsın uyanmam Genişletmek için tıklayın... Bu sabah davul sesiyle uyandım
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Tem 2021 #16 violeta dediki: Bazen kapı sesine uyanırken bazen de dibimde çalan alarmı kapatmaya ablam gelir Genişletmek için tıklayın... Derin uyuyorsan artık YoRuMSuZ dediki: Duruma göre değişiyor bazen küçük bir tıkırtı bile uyandırır bazen de hani derlerya top atsalar uyanmam Genişletmek için tıklayın... Bende ayda yılda bir duymuyorum ya telefonu ,zilin sesini nasıl yatıyorsam ama genelde hafifdir uykum Sypnosis dediki: Bu sabah davul sesiyle uyandım Genişletmek için tıklayın... O nasıl oldu
violeta dediki: Bazen kapı sesine uyanırken bazen de dibimde çalan alarmı kapatmaya ablam gelir Genişletmek için tıklayın... Derin uyuyorsan artık YoRuMSuZ dediki: Duruma göre değişiyor bazen küçük bir tıkırtı bile uyandırır bazen de hani derlerya top atsalar uyanmam Genişletmek için tıklayın... Bende ayda yılda bir duymuyorum ya telefonu ,zilin sesini nasıl yatıyorsam ama genelde hafifdir uykum Sypnosis dediki: Bu sabah davul sesiyle uyandım Genişletmek için tıklayın... O nasıl oldu
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 26 Tem 2021 #17 Lelis dediki: O nasıl oldu Genişletmek için tıklayın... Karşı apartmana yeni evlenecek kızın çeyizini davul zurna eşliğinde getirdiler de
Lelis dediki: O nasıl oldu Genişletmek için tıklayın... Karşı apartmana yeni evlenecek kızın çeyizini davul zurna eşliğinde getirdiler de
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Tem 2021 #18 Sypnosis dediki: Karşı apartmana yeni evlenecek kızın çeyizini davul zurna eşliğinde getirdiler de Genişletmek için tıklayın... İyiymiş demek ki bu vesile ile öğrendik ki davul çalsa başında uyanacaksın
Sypnosis dediki: Karşı apartmana yeni evlenecek kızın çeyizini davul zurna eşliğinde getirdiler de Genişletmek için tıklayın... İyiymiş demek ki bu vesile ile öğrendik ki davul çalsa başında uyanacaksın
-araz- EYVALLAH... V.I.P 26 Tem 2021 #19 Oldukca hafif .uyurken odaya biri bile girse hissederim oylesine hafif
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Tem 2021 #20 Yorgun olunca derin uyuyorum uyuyorum ama belirli bir saat. vücut dinlendikten sonrada sesleri algılamaya başlıyorum yani yani derinden hafife doğru gidiyor
Yorgun olunca derin uyuyorum uyuyorum ama belirli bir saat. vücut dinlendikten sonrada sesleri algılamaya başlıyorum yani yani derinden hafife doğru gidiyor