Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mys 2021 #1 Ben üzülünce moralim bozulunca direk kendimi uykuya veririm uyuyup unutmak isterim ya sizler?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 26 Mys 2021 #2 Uyku tutmaz beni, asla uyuyamam. Uzulunce istahimda tamamen kesilir.
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Mys 2021 #3 Ben uyurum uyumazsam düşün düşün başım ağrır uyumak en güzeli
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mys 2021 #4 GüLüCüKツ dediki: Uyku tutmaz beni, asla uyuyamam. Uzulunce istahimda tamamen kesilir. Genişletmek için tıklayın... Benim de öyle benim de iştahım kesilir ama uyurum sinirli ve öfkeliysem uyku tutmaz
GüLüCüKツ dediki: Uyku tutmaz beni, asla uyuyamam. Uzulunce istahimda tamamen kesilir. Genişletmek için tıklayın... Benim de öyle benim de iştahım kesilir ama uyurum sinirli ve öfkeliysem uyku tutmaz
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mys 2021 #5 KuMRu dediki: Ben uyurum uyumazsam düşün düşün başım ağrır uyumak en güzeli Genişletmek için tıklayın... Tipkı ben gibi
KuMRu dediki: Ben uyurum uyumazsam düşün düşün başım ağrır uyumak en güzeli Genişletmek için tıklayın... Tipkı ben gibi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Mys 2021 #7 Bilmem hiç dikkat etmedim
Artemis Özel Üye Özel üye 27 Mys 2021 #8 değişir mesela şimdi uyuyamıyorum uyumak ve unutmak istemiyorum, üzülme sebebime bağlı aslında