G Girayhan Usta 9 Tem 2008 #1 Selam değerli forum arkadaşlarım. sanırım 1 yıl gibi uzun bir aradan sonra yine aranızda olmaktan mutluluk duymaktayım. bazı sebeplerden dolayı Bu 1 yıl gecikmeli geri dönüş bende heyecan uynadırdı. herkese bol bol selam
Selam değerli forum arkadaşlarım. sanırım 1 yıl gibi uzun bir aradan sonra yine aranızda olmaktan mutluluk duymaktayım. bazı sebeplerden dolayı Bu 1 yıl gecikmeli geri dönüş bende heyecan uynadırdı. herkese bol bol selam
kelebek -ütopik- V.I.P 9 Tem 2008 #3 hoşgeldin Girayhan, hakikaten epey oldu ama seni tekrar görmek güzel
G Girayhan Usta 9 Tem 2008 #4 Aradan uzun zaman geçince bakıyorumda hemen rütbeleirmi sokmüşsünüz. Şaka .hatta sevindim bile. çünkü bu işi benden daha iyi yapan arkadaşların olduğunu biliyorum. artık normal bir üye olarak devam etmenin tadına varmak nasılmış o zevki yaşayacağım
Aradan uzun zaman geçince bakıyorumda hemen rütbeleirmi sokmüşsünüz. Şaka .hatta sevindim bile. çünkü bu işi benden daha iyi yapan arkadaşların olduğunu biliyorum. artık normal bir üye olarak devam etmenin tadına varmak nasılmış o zevki yaşayacağım
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 10 Tem 2008 #10 Hoş geldin Girayhan hocam.Gerçekten de forumda kaliteli paylaşımlar yapan bir üyemize tekrar kavuştuğumuz için sevindim
Hoş geldin Girayhan hocam.Gerçekten de forumda kaliteli paylaşımlar yapan bir üyemize tekrar kavuştuğumuz için sevindim