KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Eyl 2016 #1 Aklımda bir şey var...bilebilecek misiniz bakalım.. Çabuk bilmeyin çok param yok Onun için bilenin ödülünü de az tutuyorum... Ödülümüz 200
Aklımda bir şey var...bilebilecek misiniz bakalım.. Çabuk bilmeyin çok param yok Onun için bilenin ödülünü de az tutuyorum... Ödülümüz 200
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Eyl 2016 #21 Hala kimin doğru söylediğini söylemedim farkındayım ama paramı tamamlamaya çalışıyorum Sevgili patronum @YoRuMSuZ bana sponsor olur musun... Upvote 0 Downvote
Hala kimin doğru söylediğini söylemedim farkındayım ama paramı tamamlamaya çalışıyorum Sevgili patronum @YoRuMSuZ bana sponsor olur musun...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Eyl 2016 #22 Papatya dediki: Anahtar? Kerata? Genişletmek için tıklayın... Doğru cevap kerata Ödül yerine ulaştı Tebrikler Upvote 0 Downvote
Papatya dediki: Anahtar? Kerata? Genişletmek için tıklayın... Doğru cevap kerata Ödül yerine ulaştı Tebrikler
P Papatya V.I.P V.I.P 25 Eyl 2016 #23 Ay çok teşekkür ediyorum efendim saygılarımlaa. Nice anlat bakalımlara. Upvote 0 Downvote