Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Mys 2021 #11 KuMRu dediki: Aynen elden ayaktan düştükten sonra ne anladım ben birde bir yaştan sonra küçülüyorlar çocuk gibi oluyorlar öyle masum çok üzülüyorum Genişletmek için tıklayın... Öyle evet canım Allah o günleri göstermesin ama sağlıklı olduktan sonra o yaşa kadar da yaşanabilir
KuMRu dediki: Aynen elden ayaktan düştükten sonra ne anladım ben birde bir yaştan sonra küçülüyorlar çocuk gibi oluyorlar öyle masum çok üzülüyorum Genişletmek için tıklayın... Öyle evet canım Allah o günleri göstermesin ama sağlıklı olduktan sonra o yaşa kadar da yaşanabilir
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 30 Mys 2021 #12 Amin amin o yaşta sağlık olacağını düşünmüyorum bilemedim
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 30 Mys 2021 #13 Sağlıklı olsun yaşamım sonrasında ele avuça düşmeden göçüp gidetim.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 31 Mys 2021 #15 saglıklı yasayıp öyle de ölmek isterim.kimseye agırlık vermeden acı cekmeden ,cektırmeden olmek isterim.
saglıklı yasayıp öyle de ölmek isterim.kimseye agırlık vermeden acı cekmeden ,cektırmeden olmek isterim.
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 10 Eyl 2021 #16 ömür dediğin aslında sağlıklı olduğun zamanlardır..harici hayatın sancılarından ibaret..(yazın bunu benim sözüm )
ömür dediğin aslında sağlıklı olduğun zamanlardır..harici hayatın sancılarından ibaret..(yazın bunu benim sözüm )
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 10 Eyl 2021 #17 Sağlıklı yaşamayı tercih ederim. İnsan yükü ağırdır, düşürmesin Rabbim ellere.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 10 Eyl 2021 #18 Ben hem uzun hem sağlıklı hemde multi milyarder olarak seçiyorum