_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 21 Şbt 2014 #12 Vampir olmayın tabi yaa.. Melez olun yarı kurt adam yarı vampir. Onu da biz mi söyleyelim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 21 Şbt 2014 #13 RUZG4R dediki: niye bu kadar gerzekçe konular açıyorsunuz ?? Genişletmek için tıklayın... Seni de melez yapalım ne öyle ezik gibi insan
RUZG4R dediki: niye bu kadar gerzekçe konular açıyorsunuz ?? Genişletmek için tıklayın... Seni de melez yapalım ne öyle ezik gibi insan
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 21 Şbt 2014 #14 _nehir_ dediki: Seni de melez yapalım ne öyle ezik gibi insan Genişletmek için tıklayın... haha çirkin bişiyse olmam
_nehir_ dediki: Seni de melez yapalım ne öyle ezik gibi insan Genişletmek için tıklayın... haha çirkin bişiyse olmam
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 21 Şbt 2014 #15 RUZG4R dediki: haha çirkin bişiyse olmam Genişletmek için tıklayın... Yok yok çok karizmatik bişey Dolunayda biraz kıllı ama o kadar olcak
RUZG4R dediki: haha çirkin bişiyse olmam Genişletmek için tıklayın... Yok yok çok karizmatik bişey Dolunayda biraz kıllı ama o kadar olcak
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 21 Şbt 2014 #16 _nehir_ dediki: Yok yok çok karizmatik bişey Dolunayda biraz kıllı ama o kadar olcak Genişletmek için tıklayın... düşündüm ben başlığın hakkını vereceğim vampir olmucam ezik kalacam
_nehir_ dediki: Yok yok çok karizmatik bişey Dolunayda biraz kıllı ama o kadar olcak Genişletmek için tıklayın... düşündüm ben başlığın hakkını vereceğim vampir olmucam ezik kalacam
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 21 Şbt 2014 #17 RUZG4R dediki: düşündüm ben başlığın hakkını vereceğim vampir olmucam ezik kalacam Genişletmek için tıklayın... Sen bilirsin valla ama karar vermeden bir izle sen o diziyi
RUZG4R dediki: düşündüm ben başlığın hakkını vereceğim vampir olmucam ezik kalacam Genişletmek için tıklayın... Sen bilirsin valla ama karar vermeden bir izle sen o diziyi
buhurdan Özel Üye Özel üye 25 Ags 2014 #19 tabi ya vampir olup napacanız hem o işin geleceği yok diyorlar asgari ücretle çalışıyorlarmış
dderya kOkOşŞ V.I.P 25 Ags 2014 #20 ilginçlik abidesi hep o alacakaranlıktaki eduardlardan falan oluyor bunlar bence. eduard mıydı edward mıydı
ilginçlik abidesi hep o alacakaranlıktaki eduardlardan falan oluyor bunlar bence. eduard mıydı edward mıydı