KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ksm 2011 #31 koş bakalımm..kesin bişi çıkıcaksa bende gelim kazıya
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 25 Ksm 2011 #32 hahahahaa bak bak olmaz bana araba parası kalmaz ..bende yanımda dilayı götürürüm sıkıysa biri bana yaklaşsın =)))))
hahahahaa bak bak olmaz bana araba parası kalmaz ..bende yanımda dilayı götürürüm sıkıysa biri bana yaklaşsın =)))))
Suskun V.I.P V.I.P 25 Ksm 2011 #34 RUZG4R dediki: hahahahaa bak bak olmaz bana araba parası kalmaz ..bende yanımda dilayı götürürüm sıkıysa biri bana yaklaşsın =))))) Genişletmek için tıklayın... Sonunda kiminle gitmesi gerektiğini anladı.Dila hazırlan
RUZG4R dediki: hahahahaa bak bak olmaz bana araba parası kalmaz ..bende yanımda dilayı götürürüm sıkıysa biri bana yaklaşsın =))))) Genişletmek için tıklayın... Sonunda kiminle gitmesi gerektiğini anladı.Dila hazırlan
Paradoks ... Elif ... Özel üye 25 Ksm 2011 #35 Tabi gelirii m ) ama aynı arabadan bitanede bana alacaksan yok öyle beleşe
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 25 Ksm 2011 #36 Suskun dediki: Sonunda kiminle gitmesi gerektiğini anladı.Dila hazırlan Genişletmek için tıklayın... ben başından beri biliyordum zaten ..sevgilim diye demiyorum bana yaklaşanı acayip bir şekilde paralama potansiyeli var kurt kuş vız gelir =)))
Suskun dediki: Sonunda kiminle gitmesi gerektiğini anladı.Dila hazırlan Genişletmek için tıklayın... ben başından beri biliyordum zaten ..sevgilim diye demiyorum bana yaklaşanı acayip bir şekilde paralama potansiyeli var kurt kuş vız gelir =)))
Paradoks ... Elif ... Özel üye 25 Ksm 2011 #37 RUZG4R dediki: ben başından beri biliyordum zaten ..sevgilim diye demiyorum bana yaklaşanı acayip bir şekilde paralama potansiyeli var kurt kuş vız gelir =))) Genişletmek için tıklayın... Aşkolsun
RUZG4R dediki: ben başından beri biliyordum zaten ..sevgilim diye demiyorum bana yaklaşanı acayip bir şekilde paralama potansiyeli var kurt kuş vız gelir =))) Genişletmek için tıklayın... Aşkolsun
Suskun V.I.P V.I.P 25 Ksm 2011 #38 DiLa ** dediki: Tabi gelirii m ) ama aynı arabadan bitanede bana alacaksan yok öyle beleşe Genişletmek için tıklayın... Bu kızla senin sırtın yere gelmez.
DiLa ** dediki: Tabi gelirii m ) ama aynı arabadan bitanede bana alacaksan yok öyle beleşe Genişletmek için tıklayın... Bu kızla senin sırtın yere gelmez.
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 25 Ksm 2011 #39 DiLa ** dediki: Aşkolsun Genişletmek için tıklayın... aha yine küstürdük =)) canım senin arabaya ihtiyacın yok ki yan koltuk senin =)))
DiLa ** dediki: Aşkolsun Genişletmek için tıklayın... aha yine küstürdük =)) canım senin arabaya ihtiyacın yok ki yan koltuk senin =)))
Paradoks ... Elif ... Özel üye 25 Ksm 2011 #40 RUZG4R dediki: aha yine küstürdük =)) canım senin arabaya ihtiyacaın yok ki yan koltuk senin =))) Genişletmek için tıklayın... ))
RUZG4R dediki: aha yine küstürdük =)) canım senin arabaya ihtiyacaın yok ki yan koltuk senin =))) Genişletmek için tıklayın... ))