Merhaba arkadaşlar, gerçekçi olmamı istiyorsanız bende bilmiyorum iyi fikir mi diye bu aklımdan geçirdim ve buraya yazım dedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bir whatsapp gurubu alcalım mi.
Bende çok küçükken ailemden dolayı Almanya’da buluştum 10 yaşına kadar sonra istanbula geliverdik.Sizleri hiç tanımıyorum ben Almanya’da yaşıyorum ve Türkiyede Denizliliyim Türkiye’ye felan gelirsem sizlerle tanışmak isterim yanı nasıl diyim
Bende öyle olmadı Almanya’da doğdum Almanya’da kalacam bu şartla yanlış anlama Almanya’yı seviyorum ama Türkiye kadar değil, biz gurbetçiler burda baya çalışmamız gerekiyor Türkiye’ye gelebilmek icin ve tabi para biriktirmek. Herşey diştan göründüğü gibi güzel gözükmüyorBende çok küçükken ailemden dolayı Almanya’da buluştum 10 yaşına kadar sonra istanbula geliverdik.
Hakkınızda hayırlısı olsun..Bende öyle olmadı Almanya’da doğdum Almanya’da kalacam bu şartla yanlış anlama Almanya’yı seviyorum ama Türkiye kadar değil, biz gurbetçiler burda baya çalışmamız gerekiyor Türkiye’ye gelebilmek icin ve tabi para biriktirmek. Herşey diştan göründüğü gibi güzel gözükmüyor
Olur seve seve gezdiririm buranın insanları soğuk olur yanı almanlar çoğu değil bazıları ?Hakkınızda hayırlısı olsun..
Sizinle tanışmak isterim hem belki biz geliriz Almanya’ya sen gezdirirsin bizi olmaz mı ?
Olur seve seve gezdiririm buranın insanları soğuk olur yanı almanlar çoğu değil bazıları ?