• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Whatsappgurubu

oezlem1999

Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım.
Özel üye
Merhaba arkadaşlar, gerçekçi olmamı istiyorsanız bende bilmiyorum iyi fikir mi diye bu aklımdan geçirdim ve buraya yazım dedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bir whatsapp gurubu alcalım mi.

Bende çok küçükken ailemden dolayı Almanya’da buluştum 10 yaşına kadar sonra istanbula geliverdik.
Bende öyle olmadı Almanya’da doğdum Almanya’da kalacam bu şartla yanlış anlama Almanya’yı seviyorum ama Türkiye kadar değil, biz gurbetçiler burda baya çalışmamız gerekiyor Türkiye’ye gelebilmek icin ve tabi para biriktirmek. Herşey diştan göründüğü gibi güzel gözükmüyor

Bende öyle olmadı Almanya’da doğdum Almanya’da kalacam bu şartla yanlış anlama Almanya’yı seviyorum ama Türkiye kadar değil, biz gurbetçiler burda baya çalışmamız gerekiyor Türkiye’ye gelebilmek icin ve tabi para biriktirmek. Herşey diştan göründüğü gibi güzel gözükmüyor
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Sizinle tanışmak isterim hem belki biz geliriz Almanya’ya sen gezdirirsin bizi olmaz mı ?

Geri