yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 2 Ksm 2020 #51 beceriksizler benim özelime daha dalamadular
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 3 Ksm 2020 #52 Ee ne oldu simdi sonuc ne birilerinimi bekliyorsunuz
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 3 Ksm 2020 #53 Aşĸ-ı DeruN dediki: Ee ne oldu simdi sonuc ne birilerinimi bekliyorsunuz Genişletmek için tıklayın... Hayır @nazenin bir gurup acmış ona özelden yaz guruba girmek istiyorsan
Aşĸ-ı DeruN dediki: Ee ne oldu simdi sonuc ne birilerinimi bekliyorsunuz Genişletmek için tıklayın... Hayır @nazenin bir gurup acmış ona özelden yaz guruba girmek istiyorsan
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Ksm 2020 #54 oezlem1999 dediki: Hayır @nazenin bir gurup acmış ona özelden yaz guruba girmek istiyorsan Genişletmek için tıklayın... Anladim Tesekkur ederim.
oezlem1999 dediki: Hayır @nazenin bir gurup acmış ona özelden yaz guruba girmek istiyorsan Genişletmek için tıklayın... Anladim Tesekkur ederim.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Ksm 2020 #55 Benide ekleyin gruba @nazenin bizahmet ?