haklısınız sonuna kadar hocam. Ama dediğim gibi özel mesaj atamıyorum size. Bir şekilde nonuzu bana ulaştırırsanız ekleyeyim grubaBuradan paylaşım yapamam özelden olabilir
Olur olmaz bin türlü insan var sonuçta
haklısınız sonuna kadar hocam. Ama dediğim gibi özel mesaj atamıyorum size. Bir şekilde nonuzu bana ulaştırırsanız ekleyeyim grubaBuradan paylaşım yapamam özelden olabilir
Olur olmaz bin türlü insan var sonuçta
Bende mesaj sayısına takıldığım için atamıyorum maalesef.haklısınız sonuna kadar hocam. Ama dediğim gibi özel mesaj atamıyorum size. Bir şekilde nonuzu bana ulaştırırsanız ekleyeyim gruba
şöyle yapalım isterseniz kısa süreliğine ayarlarınızı değiştirseniz ben size mesaj atayımBende mesaj sayısına takıldığım için atamıyorum maalesef.
şöyle yapalım isterseniz kısa süreliğine ayarlarınızı değiştirseniz ben size mesaj atayım
Hangi anlamda, size tuhaf gelen durumu açıklarsanız belki bizim de açıklayacak birkaç cümlemiz olabilir.Mesaj atma Sınırıda bi tuhaf bir eklenti zaten su forumlarda
Evet.Fırsat bulursam tekrar bi gelmek istiyorum oralara?Öyle mi
Eski gurup varmis @nazenin ne yazim o sizi alsin gurupa özelden numaranizi yollayinGrup kurulduysa ya da kurulacaksa bende katılmak istiyorum ?