CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 5 Ock 2018 #11 hayırlı olsun kurum bilgisayarlarından girebilecekmiyiz şu an bi sorun yaşamıyorum ilerleyen zamandada yaşamam inşallah
hayırlı olsun kurum bilgisayarlarından girebilecekmiyiz şu an bi sorun yaşamıyorum ilerleyen zamandada yaşamam inşallah
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 5 Ock 2018 #12 YoRuMSuZ dediki: Şubatın ilk haftası olarak düşünüyorum arkadaşlar XF2 sürümüne geçmeyi. Genişletmek için tıklayın... Hadi artık geçelim şu telefon smileylerini kullanmak için sabırsızlanıyorum
YoRuMSuZ dediki: Şubatın ilk haftası olarak düşünüyorum arkadaşlar XF2 sürümüne geçmeyi. Genişletmek için tıklayın... Hadi artık geçelim şu telefon smileylerini kullanmak için sabırsızlanıyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Ock 2018 #13 Sanırım banka ve özeliklerine veda edeceğiz yeni sürümde.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Ock 2018 #14 Peki süresiz olarak profil kapak fotoğrafı satın alsam, yeni sürümde profilimde görünecek mi ler boşa gitmesin bari
Peki süresiz olarak profil kapak fotoğrafı satın alsam, yeni sürümde profilimde görünecek mi ler boşa gitmesin bari
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Ock 2018 #15 ZeyNoO dediki: Peki süresiz olarak profil kapak fotoğrafı satın alsam, yeni sürümde profilimde görünecek mi ler boşa gitmesin bari Genişletmek için tıklayın... Eklentileri şimdilik bertaraf ediyoruz. Zaten (banka) olayı devre dışı olacak. Belki kalıcı olarak isteyenler profile büyük resim yükleyebilme durumu olabilir. Şu an test forumda mevcut durumu test edebilirsiniz. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Bankada biriken 'lerinizi bolca harcamanızı öneriyorum yakın gelecekte hiç işe yaramayabilir.
ZeyNoO dediki: Peki süresiz olarak profil kapak fotoğrafı satın alsam, yeni sürümde profilimde görünecek mi ler boşa gitmesin bari Genişletmek için tıklayın... Eklentileri şimdilik bertaraf ediyoruz. Zaten (banka) olayı devre dışı olacak. Belki kalıcı olarak isteyenler profile büyük resim yükleyebilme durumu olabilir. Şu an test forumda mevcut durumu test edebilirsiniz. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Bankada biriken 'lerinizi bolca harcamanızı öneriyorum yakın gelecekte hiç işe yaramayabilir.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Ock 2018 #16 YoRuMSuZ dediki: Belki kalıcı olarak isteyenler profile büyük resim yükleyebilme durumu olabilir. Genişletmek için tıklayın... Hımmmm büyük resim olabilme ihtimali var yani bu iyimiş tuttum
YoRuMSuZ dediki: Belki kalıcı olarak isteyenler profile büyük resim yükleyebilme durumu olabilir. Genişletmek için tıklayın... Hımmmm büyük resim olabilme ihtimali var yani bu iyimiş tuttum