• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

yalnızlık nedir?

Bir yerlerde rastladığım yalnızlık tanımlarını ekliyorum. Yalnızlık ne kadar göreceli bir kavram herkesin yalnızlığı farklı...
  • Hergün yanında onlarca insan olan ama yalnız çalıştığını düşünen.
  • Eve gittiğinde onu karşılayacak muhteşem bir ailesi olan yinede tek başına oturduğunu hisseden.
  • Bedenimmi? Ruhummmu yalnız olan?
  • Yalnızlık bana göre parmak izi gibidir sadece o kişiye özeldir.
  • İncinirim korkusuyla kimseyle ilişki kurmayan. Yanlız kendi kendine yaşayandır.
  • Bir kahve içecek kimsesi bile olmayandır.
  • Ayrı frekansta olandır.
  • Anlattığında anlaşılmadığını gören, anlaşılmadığı için anlatmayan ya da bundan tamamen vazgeçen; dinleyecek dostu olsa da olmasa da anlatamıyacak olan kişi yalnızdır.
  • 2 kişinin bilmediğini bilen yalnızdır.
  • O kadar kötü bişeydir ki, içinizde söylenmeyi bekleyen ve söylenmeyeceğini bilen tek cümleniz bile varsa yalnızsınızdır.
  • İhtiyacın olduğu anda yanında kimsenin olmamasıdır yalnızlık.
Şemsiye yapımcıları
ıslanmaktan
tek kişiyi koruyacak genişlikte
kesince kumaşları
yağmur değil
yalnızlıktır yağan (Sunay Akın)

Bir ara bu bölümü derleyip güzel bir konu haline getirmek bakalım kime kısmet olacak :)

Bir yerlerde rastladığım yalnızlık tanımlarını ekliyorum. Yalnızlık ne kadar göreceli bir kavram herkesin yalnızlığı farklı...
  • Hergün yanında onlarca insan olan ama yalnız çalıştığını düşünen.
  • Eve gittiğinde onu karşılayacak muhteşem bir ailesi olan yinede tek başına oturduğunu hisseden.
  • Bedenimmi? Ruhummmu yalnız olan?
  • Yalnızlık bana göre parmak izi gibidir sadece o kişiye özeldir.
  • İncinirim korkusuyla kimseyle ilişki kurmayan. Yanlız kendi kendine yaşayandır.
  • Bir kahve içecek kimsesi bile olmayandır.
  • Ayrı frekansta olandır.
  • Anlattığında anlaşılmadığını gören, anlaşılmadığı için anlatmayan ya da bundan tamamen vazgeçen; dinleyecek dostu olsa da olmasa da anlatamıyacak olan kişi yalnızdır.
  • 2 kişinin bilmediğini bilen yalnızdır.
  • O kadar kötü bişeydir ki, içinizde söylenmeyi bekleyen ve söylenmeyeceğini bilen tek cümleniz bile varsa yalnızsınızdır.
  • İhtiyacın olduğu anda yanında kimsenin olmamasıdır yalnızlık.
Şemsiye yapımcıları
ıslanmaktan
tek kişiyi koruyacak genişlikte
kesince kumaşları
yağmur değil
yalnızlıktır yağan (Sunay Akın)

Ben bunları tuttum :)

yalnızlık hayatın en korkulu rüyasıdır..çabuk uyanmak lazım uykudan ki hayatın içinde kaybolmayalım..NEFES

İnsan kimsesiz olduğu için yalnız değildir, yanında olabilecek kimsesi olmadığı için yalnızdır
Anlayan kimse olmadığı için yalnızdır
Sahil kenarında tek başına denizi seyretmektir yalnızlık..
Odana çekilip yalnızlığına ortak en slow parçaları dinlemektir yalnızlık..
Hayattan yorulmaktır yalnızlık..
Unutulmaktır yalnızlık..

Bunlarda benim düşüncelerimden.. :)

yanlızlık
sevgilinden ayrıldıgın ilk gün
yeni bi ortama girdiğinde ilk 1 saat
kendi kendnle olansaaaa işte o her an bence

Geri