kelebek -ütopik- V.I.P 23 Nsn 2009 #11 Yazık çocuklara yaa, biz onu üniversitedeyken kumanda olmak şekliyle adlandırıp oyunda yenilenene işkence olarak yapıyoduk
Yazık çocuklara yaa, biz onu üniversitedeyken kumanda olmak şekliyle adlandırıp oyunda yenilenene işkence olarak yapıyoduk
wien06 V.I.P V.I.P 23 Nsn 2009 #12 Gecen haftadan beri cocuklarin tv dizileri icinde en sevmedikleri karakter Leyla bugün annelerine bu diziyi babama seyrettirme diye kiziyorlardi
Gecen haftadan beri cocuklarin tv dizileri icinde en sevmedikleri karakter Leyla bugün annelerine bu diziyi babama seyrettirme diye kiziyorlardi
kelebek -ütopik- V.I.P 23 Nsn 2009 #13 ee yani çocuk ne yapsın bakıyorlar babaları çok kaptırıyor kendini diziye D:
wien06 V.I.P V.I.P 23 Nsn 2009 #14 Ama haksizmiyim onca olaydan sonra Leylanin yaptigini aklim almiyor birde ona aciyordum
wien06 V.I.P V.I.P 23 Nsn 2009 #16 Ama bu arada Persembe benim günüm Tek TÜRKIYE hemen ardindan Kurtlar Vadisi iste dizi diye ben bunlara derim
Ama bu arada Persembe benim günüm Tek TÜRKIYE hemen ardindan Kurtlar Vadisi iste dizi diye ben bunlara derim
kelebek -ütopik- V.I.P 23 Nsn 2009 #17 Ben entrika seviyorum wien yaa entrika olcak bana O yüzden benim dizim Aşk-ı memnu
wien06 V.I.P V.I.P 23 Nsn 2009 #18 kelebek dediki: Ben entrika seviyorum wien yaa entrika olcak bana O yüzden benim dizim Aşk-ı memnu Genişletmek için tıklayın... O zaman sana eger seyretmediysen bulma imkanin varsa Dallas adli diziyi seyretmeni tavsiye ederim entrika denince akla gelen ilk dizi odur
kelebek dediki: Ben entrika seviyorum wien yaa entrika olcak bana O yüzden benim dizim Aşk-ı memnu Genişletmek için tıklayın... O zaman sana eger seyretmediysen bulma imkanin varsa Dallas adli diziyi seyretmeni tavsiye ederim entrika denince akla gelen ilk dizi odur
jeriko Özel Üye Özel üye 23 Nsn 2009 #20 wien06 dediki: Sen sevin bakalim Allahtan evde cocuk cokta kumandaya gerek kalmiyor Birini tv basina koydum digerini ise uydu alicisinin yanina Genişletmek için tıklayın... İlahi Wien. Bende mi öyle yapsam ne? Ben kumandaları kırmadım(daha bana kumanda kırdıracak dizi ceviremediler)Ama çok zor çalışıyor.
wien06 dediki: Sen sevin bakalim Allahtan evde cocuk cokta kumandaya gerek kalmiyor Birini tv basina koydum digerini ise uydu alicisinin yanina Genişletmek için tıklayın... İlahi Wien. Bende mi öyle yapsam ne? Ben kumandaları kırmadım(daha bana kumanda kırdıracak dizi ceviremediler)Ama çok zor çalışıyor.