nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Ekm 2021 #11 YoRuMSuZ dediki: Videoları youtube üzerinden ekliyoruz Genişletmek için tıklayın... Direk telefondan eklesek ne güzel olur
YoRuMSuZ dediki: Videoları youtube üzerinden ekliyoruz Genişletmek için tıklayın... Direk telefondan eklesek ne güzel olur
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Ekm 2021 #12 nazenin dediki: Direk telefondan eklesek ne güzel olur Genişletmek için tıklayın... Geniş kitleler için YouTube şart
nazenin dediki: Direk telefondan eklesek ne güzel olur Genişletmek için tıklayın... Geniş kitleler için YouTube şart
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Ekm 2021 #13 cok guzel olmus canisi ellerinize saglik ben atlatim onlari cok sukur sana bir tiyo hayvan yaparken misir püskülüde cok ise yariyor ))
cok guzel olmus canisi ellerinize saglik ben atlatim onlari cok sukur sana bir tiyo hayvan yaparken misir püskülüde cok ise yariyor ))
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ekm 2021 #14 yesim434 dediki: cok guzel olmus canisi ellerinize saglik ben atlatim onlari cok sukur sana bir tiyo hayvan yaparken misir püskülüde cok ise yariyor )) Genişletmek için tıklayın... Artık duruma hakimler abla dışarı bensiz çıksalar bile cepleri çer çöp dolu oluyor birşeyler yaparız diye getiriyorlar eve
yesim434 dediki: cok guzel olmus canisi ellerinize saglik ben atlatim onlari cok sukur sana bir tiyo hayvan yaparken misir püskülüde cok ise yariyor )) Genişletmek için tıklayın... Artık duruma hakimler abla dışarı bensiz çıksalar bile cepleri çer çöp dolu oluyor birşeyler yaparız diye getiriyorlar eve
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Ekm 2021 #15 )) yapraklar ,taslar ,renkli camlar ,odun parcalari )))))))))))
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 5 Ekm 2021 #18 Tek kelimeyle muhteşem
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Ekm 2021 #19 Harika çalışmalar yapıyorsun çocuklarla, eminim çocuklar acaba bu gün annemiz bize ne öğretecek diyordur
Harika çalışmalar yapıyorsun çocuklarla, eminim çocuklar acaba bu gün annemiz bize ne öğretecek diyordur
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ekm 2021 #20 Teşekkür ederim arkadaşlar her birinizin yorumu çok kıymetli