yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Mys 2021 #13 ben düsünüyorumda bu dediklerinizin hic bir yok bende acaba ben bi doktorami görünsem ,bende bir terslik var ( .. .................... ..........
ben düsünüyorumda bu dediklerinizin hic bir yok bende acaba ben bi doktorami görünsem ,bende bir terslik var ( .. .................... ..........
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Mys 2021 #14 yilmaz27 dediki: ben düsünüyorumda bu dediklerinizin hic bir yok bende acaba ben bi doktorami görünsem ,bende bir terslik var ( .. .................... .......... Genişletmek için tıklayın... Bence normal olan sensin
yilmaz27 dediki: ben düsünüyorumda bu dediklerinizin hic bir yok bende acaba ben bi doktorami görünsem ,bende bir terslik var ( .. .................... .......... Genişletmek için tıklayın... Bence normal olan sensin
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Şbt 2022 #15 Yalnızlığıma değer veriyorum ben sevgili dost. Oturtuyorum onu karşıma. Susturuyorum önce. Çünkü benimle en çok konuşan o.
Yalnızlığıma değer veriyorum ben sevgili dost. Oturtuyorum onu karşıma. Susturuyorum önce. Çünkü benimle en çok konuşan o.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Şbt 2022 #16 Trafikte önünde yavaş bir sürücü seyir ediyorsa Bildiğin bütün güzel sözleri sarf edersin Hele birde işe geç kalıyorsan
Trafikte önünde yavaş bir sürücü seyir ediyorsa Bildiğin bütün güzel sözleri sarf edersin Hele birde işe geç kalıyorsan