Yastığın altına anahtar koymak

evet,denedim uyguladım diyorum ya,kuzenlerimde yaptılar onlarda aynı kişilerle evlendi,çıkıyor kesin sonuç :D

içime çok pis dürtü kaçtı bak.. :D
olaya bak ya.. :D @ZeyNoO mm kesinmiş .. :D
babam hep der seni kim alır acaba az durul .. artık derim ki baba uyuyup uyanınca görürüm yarın döncem ben sana.. :D robot resmi çizer asarım odaya .. :P kapıya gelir filan geri çevirmesinler.. :D
şaşırdım hea.. peki ya beğenmezsek çıkan kişiyi biç defa yatınca hep aynı sonucu mu veriyo yine de.. :D

Düzenleyen yönetici:
içime çok pis dürtü kaçtı bak.. :D
olaya bak ya.. :DZeyNoO mm kesinmiş .. :D
babam hep der seni kim alır acaba az durul .. artık derim ki baba uyuyup uyanınca görürüm yarın döncem ben sana.. :D robot resmi çizer asarım odaya .. :P kapıya gelir filan geri çevirmesinler.. :D
şaşırdım hea.. peki ya beğenmezsek çıkan kişiyi biç defa yatınca hep aynı sonucu mu veriyo yine de.. :D

evet rüyanı anlat bize :D

Arkadaşım bende kaldığında sabah kalktık, kahvaltı yaparken birden "Aaa keşke yatmadan yastığın altına anahtar koysaymışım" dedi :D N'oluyoruz dedim :D Anlattı olayı, deneyip tutturanlar varmış ama arkadaşının arkadaşı falan hep.. Bi daha yatıya kız arkadaşım geldiğinde denettireceğim buraya yazarım sonucu :P

Geri