yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 2 Eyl 2021 #2 süpersin komsum yine harika paylasimlar nereden aklina gelir bilmem
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Eyl 2021 #3 yilmaz27 dediki: süpersin komsum yine harika paylasimlar nereden aklina gelir bilmem Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler güzel yorum un için vallahi bende bilmiyorum Hoşuma gidince hiç kaçırmadan paylaşım yapıyorum.
yilmaz27 dediki: süpersin komsum yine harika paylasimlar nereden aklina gelir bilmem Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler güzel yorum un için vallahi bende bilmiyorum Hoşuma gidince hiç kaçırmadan paylaşım yapıyorum.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 8 Eyl 2021 #6 termosla yollayimmi )) hazir var ilk ucakla
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Eyl 2021 #7 Çayı edepli insanlar sever
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 8 Eyl 2021 #8 Ah ah kalbi güzel eli bol komsum iç sen helali hoş olsun sen içtikçe benim içim ısınır merak etme
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Ekm 2021 #9 Çay varken Aşık olunur mu ? Çaysız aşk olur mu ? Sensiz Çay olur mu ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 31 Ock 2022 #10 Bazen bırakmak lazım çünkü, uğraşınca olmadı gördük. Yaz be kalem.. Yüreğimdeki yangını yaz. Kalbim'deki siziyi, İçimdeki sevgiyi yaz. Mürekkebe gerek yok, Gözümden düşen yaşlara dokun da yaz. Yâr'e hasreti.
Bazen bırakmak lazım çünkü, uğraşınca olmadı gördük. Yaz be kalem.. Yüreğimdeki yangını yaz. Kalbim'deki siziyi, İçimdeki sevgiyi yaz. Mürekkebe gerek yok, Gözümden düşen yaşlara dokun da yaz. Yâr'e hasreti.